HABERLERÖZEL HABER

Limontepe Gençlik Seriyi Bozmadı…

Limontepe Gençlik grubun zorlu maçında 3 puanı 3 golle aldı.

Limontepe Gençlik spor, güzel futbolunu 3 puanla süslemeye devam ediyor. ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-16. Grup, 7 .hafta ilk yarının son maçında Limontepe Gençlikspor güçlü rakibi Karabağlar spor ile karşılaştı. Grubun zirveyi ilgilendiren maçında Limontepe Gençlik spor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak en yakın rakibinin önünde 4 puan farkla ilk yarıyı lider kapattı.

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-16. Grup, 7 .hafta maçında, Limontepe Gençlikspor grubun en çok gol atan takımı olarak bu hafta da geleneği bozmadı ve güçlü rakibi karşısında 3-1 gibi skorla kazanmasını bildi. Her iki dost kulübün maçında heyecan ve tempo son dakikaya kadar devam etti. İlk yarıda ve ikinci yarıda her iki takımın karşılıklı atakları ve pozisyonları vardı. Ligin ilk yarısının son hafta maçında 3 puanı 3 golle getiren golleri ; Kaptan Murat (2) ve İrfan kaydetti. Bu sonuçla Limontepe Gençlik spor puanını 19 yaptı ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Karabağlar spor ise 15 puanda ve 2. sırada kaldı.

Limontepe Gençlik spor ikinci yarının ilk maçında ,Eskiizmir Gençlik ile , Karabağlar Spor ise, Karabağlar Cennetçeşme ile karşılaşacak.

GRUPTA BU HAFTA OYNANAN MAÇLAR VE TOPLU SONUÇLAR ŞU ŞEKİLDE ;

  • ESKİ İZMİR GENÇLİK 0 – 3 CENNETÇEŞME 1990 SPOR
  • BASIN SİTESİ SPOR 1 – 2 KARABAĞLAR CENNETÇEŞME
  • KARABAĞLAR SPOR 1 – 3 LİMONTEPE GENÇLİKSPOR
  • DÖRTYOL SPOR 0 – 16 KARABAĞLAR SEVGİ SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.