HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Eren Karakuyu’da “Egekent” dedi…

Egekent Gençlik spor , tecrübeli ve başarılı stoper, Eren KARAKUYU ’yu kadrosuna dahil etti…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor.

2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , tecrübeli ve başarılı stoper, Eren KARAKUYU ’yu renklerine bağladı.

Transfer sonrası tecrübeli ve başarılı stoper EREN KARAKUYU ; “ Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyorum. Egekent Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

EREN KARAKUYU KİMDİR ;

29 OCAK 1995 İZMİR -Bornova doğumlu olan başarılı defans oyuncusu Eren KARAKUYU, 2006 yılında futbola İzmir Atilla spor ’da başladı. Başarılı oyuncu 3 sezon İzmir Atilla spor ’da oynadıktan sonra 2008 yılında Karşıyaka’ya transfer oldu. Oyuncu 7 sezon Karşıyaka forması giydikten sonra sırasıyla ; BORNOVA 1881 SPOR ,İZMİRSPOR , KEMALPAŞA SPOR , TİRE 2021 FUTBOL KULÜBÜ , BORNOVA ATA SPOR ve ÖZÇAMDİBİSPOR ‘da oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.