HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Sol Kanat için Yıldız İsim…

Egekent Gençlik spor , sol bek için yıldız isim Muhammed Gökmen ALTIN’ı kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına başladı…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor.

2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , yıldız isim, başarılı sol bek Muhammed Gökmen ALTIN ’n renklerine bağladı.

“Hedeflerimize hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım…”

Transfer sonrası tecrübeli ve başarılı sol bek Muhammed Gökmen ALTIN çok mutlu olduğunu belirterek ; “ Aile ortamı içerisinde bulunan Egekent Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için heyecanlıyım ve mutluyum. Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

MUHAMMED GÖKMEN ALTIN KİMDİR ;

17 ŞUBAT 1994 AĞRI Doğumlu başarılı defans oyuncusu Muhammed Gökmen ALTIN 2007 yılında futbola Ulukent Gençlik spor’da başladı. Başarılı oyuncu sırasıyla ; ULUKENT GENÇLİK SPOR ,(5 sezon) , ÇAMDİBİ SPOR , KARŞIYAKA , DENİZSPOR , KARŞIYAKA , CEYHAN ALTINYILDIZ SPOR , BORNOVA 1881 SPOR , YAMANLAR ESENSPOR , KEMALPAŞA SPOR , TİRE 2021 FUTBOL KULÜBÜ , FOÇA BELEDİYESPOR , YAMANLAR ESENSPOR BORNOVA FUTBOL A.Ş. , ÜLKÜSPOR ve ÖZÇAMDİBİSPOR’ de oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.