HABERLERÖZEL HABER

TÜFAD’dan Bir Vefa Örneği Daha…

“MUSTAFA GÜNGÖREN” ANTRENÖR Eğitim Programı başlıyor…

“Mustafa GÜNGÖREN” TFF Grassoorts C, ANTRENÖR Eğitim Programı, 12 şubat 2022 Cumartesi günü saat 09.30 da başlıyor. Halkapınar Atatürk Stadyumu içindeki Hakemler Derneği Eğitim Salonunda açılış töreni ile başlayacak olan eğitim programı, daha sonra yan sahalarda devam edecek. Kurs 21 Şubat 2022 günü sona erecek.

Vefa örneğinin 36 yıldır devam ettiğini ve tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirten TÜFAD İzmir şubesi Başkanı Dr.Şaban Acarbay “Vefayı insanlar yaşarken göstermek bizim için onur ve en büyük hizmettir” dedi.

Türk Futbolunun Unutulmaz ismi MUSTAFA GÜNGÖREN ; “İzmir’de 12.02.2022 / 21.02.2022 tarihleri arasında yapılacak olan C Antrenör kursuna adımın verilmesinden dolayı TFF ve TÜFAD İzmir başkanı Dr. Şaban Acarbay ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.” dedi.

MUSTAFA GÜNGÖREN KİMDİR ?

ÖZGEÇMİŞ VE FUTBOL GEÇMİŞİ…
8 Mayıs 1951 tanihinde Tire’de doğdu. 14 yaşında TIRE GENÇLIK KULÜBO’nde futbola başladı. Bu kulüpte gösterdiği başarı ve performans üzerine dönemin güzide kulüplerinden Altinordu’ya transfer oldu, Yil 1968 di ve Altınordu 1 lig takımıydı. 1968’den 1974’e kadar bu değerli takımda top koşturdu Altınordu 1971 yılında 2 lige düşmesine rağmen Sabri Dino ve Yasin Özdenak’la birlikte 2lig den A Mili takma seçilerek dönemin en lyi 3 kalecisinden biri olduğunu kanıtladı, 24 kez milli formayı, 9 kez de Ordu Milli formasın giymeyi başardı. Güngören ailevi nedenlerle 1974 yılında Beşiktaş’a transfer olan transfer olan Mustafa 25 yaşında futbol hayatını sonlandırdı. Ticaretin çeşitli dalla anda faaliyet gösterdikten sonra, 2004 yılında doğduğu yer olan Tire’de, ihtiyaç sahibi çocukları okutmaya yönelik TIRE GÖNÜLLÜLERi adında bir demek kurup yüze yakın çocuğa bu konuda destek
sağlanmasını başardı.

Dernek, her yıl hayırsever sayısını çoğaltarak daha çok çocuğu üstlenmek gayreti içindedir, Futbolu çok erken bırakarak hem kendine hem Türk Futboluna haksızlık ettiğinin bilincinde olan Mustafa Güngören, evli ve iki çocuk babası olarak yaşamını İzmir’de sürdürmektedir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.