HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Orta Saha Güçlendi…

Egekent Gençlik spor ,Cihan CEYLAN ve Mert GÜLEÇ gibi iki önemli orta saha oyuncusunu transfer etti…

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına devam ediyor…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı.

2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncuları Cihan CEYLAN ve Mert GÜLEÇ ile her konuda anlaştı…

Transfer sonrası tecrübeli ve başarılı orta sahalar Cihan CEYLAN ve Mert GÜLEÇ yaptıkları açıklamada ; “Egekent Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Genç oyunculara örnek olmak ve tecrübelerimizi paylaşmak başarılar elde etmek için buradayız. Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyoruz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

CİHAN CEYLAN VE MERT GÜLEÇ KİMDİR ;

CİHAN CEYLAN ; 01 MART 1994 – ÇİĞLİ İZMİR Doğumlu. Futbola 2006 yılında Güzeltepe Gençlik spor’da başladı ve 11 sezon bu formayı sırtından çıkarmadı. Başarılı orta saha Cihan Ceylan 2022 yılında Harmandalı spor’a transfer oldu ve bu sezonda Egekent Gençlik spor’un başarısı için ter dökecek.

MERT GÜLEÇ ; 7 OCAK 1993 – KONAK İZMİR Doğumlu. Futbola 2003 yılında Çiğli Maltepe spor’da başladı ve 9 sezon formasını giydi. Daha sonra sırasıyla ; FOÇA BELEDİYESİ BAĞARASISPOR , MERSİNLİ ŞİMŞEK SPOR , GÜZELTEPE GENÇLİKSPOR , (3 sezon ), DADAŞSPOR , ULUKENT GENÇLİK SPOR ,(2 sezon) , DADAŞSPOR ve GÜZELTEPE GENÇLİKSPOR ‘da oynadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.