HABERLERÖZEL HABER

Atıyor, Attırıyor…

Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Rızacan Elmas, izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR BÜLENT TOPRAK ÇELİK 1. AMATÖR KÜME – 8. Grup takımlarından Eşrefpaşa 35 spor kulübü ile birlikte kaptan ve takımın 10 numarası 1995 doğumlu Rızacan Elmas lige fırtına gibi girdi. 10 numara formasıyla izleyenlerin her maç beğenisini kazanan başarılı ve her mevkinin adamı Rızacan Elmas bu sezon kendine ait bütün rekorları alt üst edeceğe benziyor. Geçen sezon İZMİR Süper amatör kümede Buca Belediye spor forması altında da spor kamuoyunun takdirini kazanan başarılı 10 numara, 1.amatör kümede de dikkatleri üzerine çekmeye başardı.

Geride kalan 6 hafta da ilk haftayı bay geçen ve 5 haftada 6 gol, 8 asist ile yeni sezon 1.amatör kümede adından söz ettiren Rızacan Elmas ” Benim için çok güzel bir sezon oluyor. Bana inanan başta Serkan Göknar başkanım ve yönetim olmak üzere değerli hocam Adem Arslan’a da desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Bizim için güzel bir sezon olacak. Tüm takım arkadaşlarımı bu güzel mücadelelerinden dolayı kutlarım. Sezon sonunda şampiyonluğu ve bir üst ligi camiamıza armağan etmek istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.

1995 – İzmir Konak doğumlu Rızacan Elmas, 2006 Yılında Buca Geliştirme spor kulübünde futbola başladı 4 sezon burada oynadı. Başarılı oyuncu bugüne kadar sırasıyla ; Buca Belediye spor (7 sezon) , Kuruçeşme spor (4 sezon) , Tire 2021 FK, Bornova Ata spor, Mesev Gençlik ve spor, Güraltay spor, Kemalpaşa Esnafgücü spor, Aryam 1925 Manavkuyu spor, ve Bornova Futbol A.Ş. formalarını terletti.

HEDEF ÖNCE ŞAMPİYONLUK, SONRA SÜPER AMATÖR LİG…

İZMİR BÜLENT TOPRAK ÇELİK 1. AMATÖR KÜME – 8. Grup takımlarından Eşrefpaşa 35 spor kulübü, Başkan Serkan Göknar ve Tecrübeli, başarılı hoca Adem Arslan yönetiminde sezona çok iyi başlayarak 5 maçta 5 galibiyet ile liderlik koltuğuna oturdu ve bir daha bırakmadı. Ligde 5 maçta 5 galibiyet alan mavi beyazlılar rakip ağlara 25 gol attı ve kalesinde 5 gol gördü ve 15 puanla 8.grupta lider bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.