HABERLERÖZEL HABER

“İYİ BAYRAMLAR…”

İzmir Amatör Spor kulüpleri federasyonu başkanı Efkan Muhtar’dan sayfamıza Özel Bayram Mesajı…

ÖZEL HABER: MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, Ramazan Bayramı dolayısıyla sayfamıza özel bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Efkan Muhtar şu mesajları paylaştı ;

“Çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Tüm amatör camiamızın emektarlarına, fedakar yöneticilerine ve tüm sporcu kardeşlerime bu güzel sezonda bizlere desteklerinden ve sahalarda gösterdikleri başarılarından dolayı yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Yıllardır mücadelesini verdiğimiz yeni binamıza yerleştik ve sizlerin de bildiği gibi artık tüm çalışmalarımızı burada yürütüyoruz. Hepimiz için ve geleceğe güzel bir yatırım olarak ASKF binamız tüm spor camiamıza tekrar hayırlı olsun. Bu anlamlı organizasyonda yüzümüzü güldüren tüm çalışma arkadaşlarımıza ve çok değerli destekçilerimize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bu duygularla idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramımızın bütün insanlığa hoşgörü, merhamet ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Kardeşlik ve dayanışma kültürümüzü daha da artıran sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.
Amatör Futbol Ailesinin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim.”

EFKAN MUHTAR – İZMİR ASKF BAŞKANI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.