HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

10 NUMARA TRANSFER…

Karabağlar Spor “Dinamo” lakabıyla tanınan, bir çok takımın takibinde olan Aslan ÖZALTUN’u kadrosuna dahil etti.

ASLAN ÖZALTUN , ” Karabağlar spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi… ” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , Takımın Dinamosu olarak bilinen ve bir çok takımın listesinde olan tecrübeli 10 numara , ASLAN ÖZALTUN’u renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve sportif Direktör Sinan MERMERCİOĞLU ile yeni transfer Aslan ALTUN hazır bulundu.

ASLAN ÖZALTUN ” KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ VE PROJELERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ .”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı 10 numara Aslan ÖZALTUN yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefim çok çalışıp sezon sonunda bir üst Lig’e çıkmak. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADEM KUZU ; “HOŞ GELDİN TAKIMIN DİNAMOSU ”

Kulüp başkanı Adem KUZU imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Aslan kardeşimiz, uzun yıllardır üst seviyelerde görev almış bir oyuncu. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Tecrübeli 10 Numara Aslan ÖZALTUN kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

SİNAN MERMERCİOĞLU ; “10 NUMARA TRANSFER…”

Başkan Yardımcısı ve Sportif direktör Sinan MERMERCİOĞLU ” 10 Numara transferimiz Aslan Kardeşimize hoş geldin diyorum. Oynadığı her sezonda, her takımın dinamosu olan Aslan ÖZALTUN gücümüze güç katacaktır. Hayırlısı olsun ” dedi.

ASLAN ÖZALTUN KİMDİR ;

16 HAZİRAN 1996 Doğumlu Aslan ÖZALTUN futbola 2008 yılında Altınordu kulübünde başladı. 5 sezon Altınordu’da oynayan başarılı oyuncu Aslan Özaltun sırasıyla ; BORNOVA 1881 SPOR, SARNIÇ GENÇLİK SPOR, KARABAĞLAR FUTBOL KULÜBÜ, ÇAKMAKLI KÖYÜ SPOR, YENİ EVKA-4 SPOR, KARABAĞLAR FK, TEZCAN GRUP BOZYAKA SPOR ve KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.