HABERLERÖZEL HABER

“Bir Sezonu Daha Geride Bıraktık…”

Genç Başkan Umut Yordamlı ; “Şampiyonluğu kaçırdık ama keyifli ve heyecanlı bir sezonu geride bıraktık”

İZMİR TANER SAVUT 1. AMATÖR KÜME – 10. GRUP Takımlarından KARABAĞLAR YEŞİLYURT FK 2022-2023 sezonu son antrenmanına amatör takımlarda ender görülen bir şekilde tam kadro ve eksiksiz çıktı. Şampiyonluk hesapları ile girmiş oldukları ligde güzel bir iz bırakan Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü ligi 2.sırada tamamladı.

Çok keyifli bir ve güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirten genç başkan Umut Yordamlı teknik sorumlu Faruk Akçay yönetiminde yapılan ligin son antrenmanına oyuncularla birlikte katılarak sahada ter döktü.

BAŞKAN YORDAMLI “GELECEK SEZON YİNE ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ”

Baştan sona ligin ilk antrenmanı havasında ve keyifli geçen antrenman sonrası Yeşilyurt FK başkanı Umut Yordamlı sezon değerlendirmesi olarak sayfamıza yaptığı açıklamada ; ” Bu sezon iyi bir hazırlık ve planlama ile yola çıktık, sezonun ilk yarısında gereksiz puan kayıpları yüzünden şampiyonluğu kaçırdık ama keyifli ve heyecanlı bir sezonu geride bıraktık, bu sezon eksiklerimizi gözlemledik önümüzdeki sezon daha iyi bir kadro ve yapılanması ile yine şampiyonluk için saha da olacağız. Teknik sorumlumuz Faruk Akçay hocamız başta olmak üzere kaptanımız Yunus Aklan ile tüm takıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

Başkan Umut Yordamlı’nın son antrenmandaki performansı teknik sorumlu Faruk Akçay ve oyuncular tarafından bol bol alkış aldı…

KARABAĞLAR YEŞİLYURT FK Takımı ligde oynadığı 13 hafta sonunda 10 galibiyet , 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 55 gol atan Yeşilyurt ekibi kalesinde 12 gol gördü ve 32 puanla ikinci sırada yer aldı. Grupta 37 puanla lider olan İZMİR 1461 SPOR geçen hafta şampiyonluğunu ilan etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.