HABERLERÖZEL HABER

Üçyol Gençlik Ailesinden İftar…

İzmir Üçyol Gençlik Ailesi yönetim ,teknik ekip, veliler ve oyuncular ile tam kadro Geleneksel İftarlarına devam etti…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir Üçyol Gençlik Spor her sene olduğu gibi bu sene de başkan ve yöneticilerin desteği ile sporcularına iftar yemeğine devam etti. Yemekte, Yönetim, Teknik ekip, veliler ve oyuncular tam kadro hazır bulundu.

Geçen hafta ilk iftarını 2006 ve 2008 takımlarıyla yapan İzmir Üçyol Gençlik spor kulübü bu akşamda U13,U14 ve U15 takımları ile gerçekleştirerek her sene düzenlediği iftar organizasyonlarına devam etti.

İftar organizasyonu sonrası Teknik sorumlu Murat İCE konu hakkında yaptığı açıklamada ;
“Biz kulüp olarak sosyal aktiviteleri çokça yapan bir kulübüz. Mübarek Ramazan ayında da her sene yaptığımız gibi başkanımız yöneticilerimiz, velilerimiz ve sporcularımızla birlikte bir iftar yemeğinde daha bir araya geldik.

İlk iftarımız, 2006,2008 takımımızla oldu. Sırasıyla diğer sporcularımız ile bir araya gelip iftarımızı yaptık . Hep söylediğimiz gibi biz kocaman bir aileyiz. Bu ailenin bir parçası olmak bana gurur veriyor. Hayırlı evlatlar hayırlı insanlar iyi ahlaklı sporcular yetiştiriyoruz. Durmayacağız hem ülkemize hayırlı evlatlar hem de Sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm ülkemizin mübarek Ramazan ayını kutlarken herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum….” ifadelerini kullandı…

Başarılı hoca Gürkan Karaağaçlı iftar sonrası gençlere seslenerek “Böyle organizasyonlarının kıymetini bilmek lazım .Biz büyük ve mutlu bir aileyiz. Takım olarak da çok güçlüyüz. Madden manen bu gücümüzle bizi kimse yenemez. Bu güzel geceye katkısı olan herkese çok teşekkürler ediyor ve Üçyol Gençlik ailesi olarak başarılar her zaman bizimle olsun ” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.