HABERLERÖZEL HABER

Temiz Gençlik, Temiz Gelecek…

İzmir’in köklü Amatör kulüplerinden Eşrefpaşa spor Temiz Gençlik Temiz Gelecek projesinde 3.yılı geride bıraktı.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir amatör futbolunun başarıları ile dikkat çeken 1.amatör kümenin köklü kulüplerinden Eşrefpaşa spor Zafertepe sahasında 3 yıl önce başladıkları Temiz Gençlik Temiz Gelecek projesinde yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başarılı iş insanlarını unutmadı.

İzmir 1.amatör küme takımlarından Eşrefpaşa spor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, herkesin takdirini kazanan gençlik projesi ile de spor kamuoyunun takdirini kazanıyor.

BAŞKAN GÖKNAR ; “DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ…”

Bu örnek projede bu sezon maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başarılı iş insanları KAAN ERUZ, (ERUZ YAPI) VE FUAT ŞAHİN’e başkan Serkan Göknar, birer plaket vererek teşekkürlerini iletti.

Eşrefpaşa spor kulübü başkanı Serkan Göknar her zaman desteklerini esirgemeyen başarılı iş insanları Kaan Eruz ve Fuat Şahin çok teşekkür ederek; “Geleceğimiz gençlerimize özel başlattığımız bu projede ücretsiz yaptığımız spor okullarımıza çocuklarımızın spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için maddi manevi desteklerini esirgemeyen bu iki özel isme kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projemizdeki etkinliğimize katılarak bize desteklerini gösteren konak müftümüz Uğur Kocabaş bey,e, Konak MHP meclis üyemiz Ali Peynirci’ye Konak MHP ilçe başkanı Ahmet Yeniçırak’a Başkan Ahmet Kırbaş’a , Muhtarımız Reşit Göknar’a kulüp yöneticilerimize, sporcu velilerimize, emekçi altyapı ve a takım hocalarımız Ogün hoca, Bilgin hocaya gönülden teşekkür ederiz..” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.