HABERLERÖZEL HABER

U11’DEN A TAKIMA…

Göztepe U10 takımından başlayarak, bütün Göztepe akademi takımlarında forma giyen EGE YILDIRIM PROFESYONEL oldu…

2007 DOĞUMLU EGE YILDIRIM , YENİ SEZONDA GÖZTEPE A TAKIM FORMASI GİYECEK.

Göztepe spor kulübü başarılı genç oyuncu Ege YILDIRIM için konu hakkında yaptığı açıklamada ; “U10’dan itibaren bütün akademi takımlarımızda forma giyen, bir süredir ise A Takımımız ile antrenmanlara çıkan 2007 doğumlu oyuncumuz Ege Yıldırım ile profesyonel sözleşme imzaladık. Genç oyuncumuz Ege Yıldırım, akademimizde geçirdiği başarılı sezonların ardından U15 ve U16 Milli Takımlarımızda forma giyme şansı yakaladı. Genç oyuncumuza şanlı formamızla nice başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

EGE YILDIRIM BABASININ YOLUNDA…

Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasına adını yazdıran Fenerbahçe ve bir çok takımda forma giyen Erman YILDIRIM kendisi gibi stoper oğlunun Göztepe A takımında oynaması ve profesyonel olması sonrası çok duygulandığını belirtti.

Baba Oğul aynı mevki oyuncusu olmalarından bahseden Erman YILDIRIM “Çok mutlu ve gururluyum. Benim geçtiğim yollardan oğlumda geliyor. İnşallah şansı her zaman yanında olur sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirir . Türk futboluna uzun yıllar hizmet eder…“ şeklinde konuştu.

26 ŞUBAT 1983 Doğumlu Türk futbolunun unutulmaz ismi Erman YILDIRIM , FENERBAHÇE A.Ş.,ANTALYA SPOR, MARDİN SPOR, YUKATEL ADANA DEMİR SPOR, İSTAMBUL GÜNGÖREN SPOR, AKHİSAR SPOR, YENİ MALATYA SPOR , BİTEXEN VANSPOR FK, GAZİANTEPSPOR, SALİHLİ BELEDİYE SPOR, TORBALI SPOR VE İZMİRSPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.