HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

YAVUZ SELİM, İMZALADI…

Karabağlar Spor, dış transferde bir çok takımın takibinde olan tecrübeli orta saha oyuncusu, Yavuz Selim YETİŞTİRDİM’i kadrosuna dahil etti.

YAVUZ SELİM YETİŞTİRDİM ”Karabağlar Spor’un hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi…” dedi

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor dış transferde , başarılı ve tecrübeli orta saha oyuncusu 1998 doğumlu Yavuz Selim YETİŞTİRDİM’i renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU ve yeni transfer Yavuz Selim YETİŞTİRDİM hazır bulundu.

YAVUZ SELİM YETİŞTİRDİM ; KARABAĞLAR SPOR’UN HEDEFLERİ VE PROJELERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ.”

Yapılan imza töreni sonrası sezon için çok heyecanlı olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncusu Yavuz Selim YETİŞTİRDİM ; “ Karabağlar spor’un hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi..Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Geçen sezon namağlup şampiyon olmuş bir takımda Şampiyonluk yolunda bu sezon bende varım. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADEM KUZU ; ” AİLEMİZE HOŞGELDİN YAVUZ SELİM…”

Kulüp başkanı Adem KUZU imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Yavuz kardeşimiz, başarılı ve tecrübeli bir oyuncu. Geçen sezonun dikkat çeken isimlerinden. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Yavuz Selim YETİŞTİRDİM kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

YAVUZ SELİM YETİŞTİRDİM KİMDİR ? 8 HAZİRAN 1998 İZMİR Doğumlu olan başarılı Orta saha oyuncusu Yavuz Selim YETİŞTİRDİM sırasıyla ; İZMİR DEMİRSPOR, BUCA GELİŞTİRME SPOR, MENEMEN FUTBOL KULÜBÜ, POYRACIK BİLİR ALTAY SPOR, BORNOVA YEŞİLOVA SPOR, KINIK BELEDİYE SPOR, NARLIDERE BLD.GENÇLİK SPOR, TİRE 2021FUTBOL KULÜBÜ, BUCA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR ve İŞÇİEVLERİ SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.