HABERLERÖZEL HABER

Dostluk ve Güç Birliği

Karabağlar’ın iki köklü kulübü Karabağlar spor ve Karabağlar Gençyıldız’dan Dostluk ve Güçbirliği…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir ve Türk futboluna bir çok yıldız ismi kazandıran Karabağlar ilçesinin iki köklü kulübü Karabağlar spor ve Karabağlar Gençyıldız yeni projelerde buluşmak üzere görüş alışverişinde bulundu.

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü başkan yardımcısı Nuri Önen ve Sportif direktörü Soner Seylan Karabağlar spor kulübünü ziyaret etti. Yapılan Dostlu ve güçbirliği ziyaretine Karabağlar spor kulübü başkanı Adem Kuzu , Karabağlar spor kulübü başkan yardımcısı Sinan Mermercioğlu ve Genel Koordinatör Ahmet Karaosmanoğlu ev sahipliği yaptı.

“İKİ KULÜBÜMÜZ İÇİN PROJELER YOLDA…”

Görüşme sonrası Karabağlar Gençyıldız spor kulübü adına Nuri Önen ve Soner Seylan yaptıkları açıklamada ; “Karabağlar spor’la 1976 yılından beri süren gerçek dostluklar bugünde devam etmektedir. İki kulübümüz için yeni projeler yolda. Sayın Adem Kuzu’, Sinan Mermercioğlu ve Ahmet Karaosmanoğlu abime misafirlikleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Karabağlar spor kulübü başkanı Adem Kuzu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ; “Karabağlar Gençyıldız spor kulübü Nuri ve Soner kardeşlerimize Karabağlar spor kulübümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.