HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Şampiyonluk Yolunda 3 Transfer…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü Transferlerine devam ediyor… 3 önemli isim imzayı attı…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız genç ve başarılı, 1996 doğumlu orta saha Lütfü Can CENGİZ, 1997 doğumlu stoper Saffet YAZICI ve 1995 doğumlu orta saha oyuncusu Şeref Alper KAHRAMAN’I renklerine bağladı.

Gaziemir Gençlerbirliği spor kulübünden gelen oyuncuların yapılan imza töreninde ; Yönetim kurulu üyesi Soner Seylan, Genel Kaptan Abit Balcıoğlu ve yeni transferler 1996 doğumlu orta saha Lütfü Can CENGİZ, 1997 doğumlu stoper Saffet YAZICI ve 1995 doğumlu orta saha oyuncusu Şeref Alper KAHRAMAN hazır bulundu.

Genç ve başarılı oyuncular, Lütfü Can CENGİZ, Saffet YAZICI ve Şeref Alper KAHRAMAN, imza sonrası yaptıkları açıklamada ; “İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğimiz için çok mutluyuz. Hedeflerimiz belli. Yeniden süper amatör küme yolunda hepimize hayırlısı olsun. Başkanımız Cihan Demir, sportif direktör Nuri Önen ve yönetim kuruluna ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayız… ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.