HABERLERSON DAKİKATRANSFERLER

“Muhammet Çolak”, İmzaladı…

Transferin gözde ismi 2001 doğumlu, Muhammet Çolak, Limontepe’de.

Tezcan Grup Bozyakaspor’da bu sezon oynadığı maçlarda dikkat çeken ve bir çok kulübün transfer listesinde olan 2001 doğumlu başarılı sol açık Muhammet Çolak Limontepe Gençlikspor’a imzayı attı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16 grup takımlarından Limontepe Gençlikspor lig hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü bir kadro ve Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Limontepe ekibi tecrübeli oyuncu Murat Demirel’den sonra bir başka flaş transfer Muhammet Çolak’ı da renklerine bağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

MUHAMMET ÇOLAK ; “ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM…”

Sami Gider İzmir Süper amatör ligi D grubu takımlarından, Tezcan Grup Bozyakaspor’da bu sezon oynadığı maçlarda dikkat çeken 2001 doğumlu genç sol açık Muhammet Çolak, imza töreninde heyecanını gizleyemedi. Çolak “Çok mutluyum. Kendi semtimin takımından, şampiyon takımdan, şampiyonluk hedefleri olan semtimin takımına geldim. Hayırlısı olsun” dedi.

Limontepe Gençlikspor tesislerinde yapılan imza töreninde Sportif direktör Gürkan Doğru, A takım antrenörü Naif Akdemir, Kaptan Murat Demirel, ve başarılı oyuncu Muhammet Çolak hazır bulundu.

MURAT DEMİREL ; “MUHAMMET ÇOK YETENEKLİ “

İmza töreni sonrası kaptan Murat Demirel ; “Muhammet çok yetenekli bir kardeşimiz, takıma ekstra güç katacak. Bizim oyun planımızda çok önemli bir rolü var . Transferlerimiz devam edecek. “ dedi.

NAİF AKDEMİR “TEZCAN GRUP BOZYAKASPOR’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ…”

Transfer sonrası A takım antrenörü Naif Akdemir “Transfer konusunda desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen başarılı oyuncu Muhammet Çolak’ın transferinin gerçekleşmesini sağlayan Tezcan Grup Bozyakaspor yönetimine çok teşekkür ederim. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Çok inandığımız bir oyuncu. Muhammet Çolak Gücümüze güç katacak. Başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.