HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

“Her zaman Amatörün Yanındayız…”

Asarlık Gençlerbirliği’ne “HAİR Stüdyo” Sponsor oldu.

HAİR STÜDYO Firma sahibi Diyar VARKAN, “Biz destek olalım, Yeter ki Gençlerimiz spor yapsın…Her zaman amatörün yanındayız. ” dedi.
Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 2.grup takımı Asarlık Gençlerbirliği sezon hazırlıklarını tamamladı ve uzun bir aradan sonra yeniden lig heyecanın mutluluğunu yaşıyor. Bu haftayı bay geçen Asarlık takımına “HAİR STÜDYO” firması sponsor oldu. Böylesine zor bir süreçte amatör futbola ve gençlere desteklerini açıklayan “HAİR STÜDYO” firma sahibi Diyar VARKAN “Çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve amatörlerimize her zaman destek olmak istiyoruz “ dedi.
Bir genç sporcunun bile spor yapmasına vesile olmalarının kendilerini mutlu ettiklerini belirten sponsor Diyar VARKAN, “Ligler oynansa da , oynanmasa da çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve yakınımızdaki amatör kulüplerimize her zaman destek olmalıyız.Mahallemiz gençleri için büyük fedakarlık gösteren ASARLIK Gençlerbirliği kulübümüzün her zaman yanındayız “ İfadelerini kullandı.
Kulüp adına Sponsor firma sahibi Diyar VARKAN’ı ziyaret eden Asarlık Gençlerbirliği takım kaptanı Emrah Süslü ;

“Gençlerimiz pandemi sonrası yeniden sahadalar. Sporcularımızın başarılı olacağına inanarak geleceğimiz olan çocuklarımıza forma sponsorluğunda bulunan ve her zaman spora ve sporcuya destek vereceğini belirten, HAİR STÜDYO Firma sahibi Diyar VARKAN, bey’e kulübümüz adına tüm içtenliğimiz ile teşekkür ederiz…” dedi.

Takım kaptanı Emrah Süslü, katkılarından dolayı HAİR STÜDYO Firma sahibi Diyar VARKAN,’a yönetim kurulu adına yeni sezon forması takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.