HABERLERTRANSFERLER

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR…

Yeşilyurt FK’da, 6 Önemli İsim, İmzaları Attı…

SON DAKİKA – Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grup takımı Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü , 6 önemli ismi daha kadrosuna dahil etti.

1993 doğumlu Enes Ortaç, 1996 doğumlu Aslan Özaltun, 1999 doğumlu Barış Erendağ, 1995 doğumlu İbrahim Oral , 1999 doğumlu Yusuf Alptekin ve 1998 doğumlu Kürşat Yıldırım Yeni Sezonda Karabağlar Yeşilyurt FK ile anlaştı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grup takımlarından Yeşilyurt FK, bu hafta başlayacak lig için teknik sorumlu Turan Baskan yönetiminde bu hafta oynayacağı Karabağlar Arslangücü maçı çalışmalarına devam ediyor.

Karabağlar Yeşilyurt FK tesislerinde yapılan imza töreninde teknik sorumlu Turan Baskan, Sportif direktör Ümit Ortaç, Medya sorumlusu Çağlar Çakaloz ve Transferler Enes Ortaç, Aslan Özaltun, Barış Erendağ, İbrahim Oral , Yusuf Alptekin ve Kürşat Yıldırım hazır bulundu…

6 önemli ve tecrübeli ismin imza sonrası çok özel açıklamaları şu şekilde ;

Karabağlar FK’dan gelen Enes Ortaç (1993 doğumlu kanat forvet) ; Yabancı olmadığım hocalarım arkadaşlarım ile aynı takımda aynı ortamda bulunduğum için çok şanslıyım. Herkes birbirini tanıyor ve çok yüksek bir enerji mevcut . Takımimiz içinde güzel bir sezon geçirmeyi diliyor ve tüm takımlarimiza başarılar diliyorum.”

Karabağlar FK’dan gelen Aslan Özaltun (1996 doğumlu ön libero Orta saha) ; “Şampiyonluk yaşadığım arkadaşlarım ile aynı takım da olmak heyecan verici. Oynamak için sabırsızlanıyorum.”

Çiğli Esentepespor’dan gelen Yusuf Alptekin (1999 doğumlu Forvet) ; “ İbrahim ile çocukluk arkadaşıyım. Hayalîm İbrahim ile aynı takımda oynamaktı. Mutluyum…”

Tezcan Grup Bozyakaspor’dan gelen Barış Erendağ (1999 doğumlu sol bek ) ; “Hedefi olan güzel bir oluşumun içinde olduğum için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Seydiköyspor’dan gelen İbrahim Oral (1995 doğumlu-forvet) ; “Yusuf ile yıllardır bu aynı takımda oynama hayalini kuruyorduk. Gerçekleşti. Çok mutluyum. “

Karabağlar FK’dan gelen Kürşat Yıldırım , (1998 doğumlu sol kanat ) ; “Kulübe , yönetime ve takım arkadaşlarima çok teşekkür ediyorum . Hep birlikte güzel bir Sezon geçirmeyi diliyorum.”

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.