HABERLERÖZEL HABER

22 Grupta, 159 Takım Hazır…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme heyecanına saatler kaldı.

Yaklaşın 24 ay sonra 1.amatör takımları lig heyecanını yaşamak için sahalara dönüyor. 22 Grup, 159 takım ve 5 bine yakın sporcu, yönetici, 14 hafta sürecek lig için yeniden sahalarda olmanın mutluluğunu yaşıyor.

19-20 Şubat tarihlerinde başlayacak ve Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme de oynanacak ilk hafta maçları için takımlar hazırlıklarını tamamladı ve maç saatlerini beklemeye başladı.

Antrenman sonrası tatlı ikramı ile oyunculara moral veren İzmir Kuruçeşme Spor kulübünden yapılan açıklamada ; “Kuruçeşme Spor kulübü olarak pazar günü ligin ilk maçına çıkıyoruz. Kazasız belasız bir sezon geçmesini dileriz . Kuruçeşme Spor kulübü taraftarlarını pazar saat 15:00 de Yenigün tesislerinde Buca Efeler – Kuruçeşme maçında yanımızda görmek istiyoruz…” ifadeleri kullanıldı.

Asarlık Gençlerbirliği Takımı Lige Gençleriyle hazır…

Öz kaynaklarıyla 1. amatörde mücadele edeceklerini belirten Asarlık Gençlerbirliği spor kulübü yönetiminin yaptığı açıklamada “2021-2022 1.Amatör küme Futbol sezonu hepimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm kulüplerimize teknik ekip yönetim heyetine ve futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz. Dileriz ki kazasız belasız sakatsız bir sezon olur hepimiz için.. Spor barış ve kardeşliktir hepimiz için hayırlı olsun ” denildi.

Eşrefpaşa spor kulübü başkanı Serkan Göknar yeni sezon hakkında yaptığı açıklamada ; “Pazar günü Ligin ilk maçına çıkıyoruz. Öncelikle ligin kazasız ve sakatlıksız geçmesini temenni ediyorum. Eşrefpaşa spor kulubü olarak Pazar günü oynanacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Spor servisimiz olarak, Yeni sezonda Tüm takımlarımıza başarılar dileriz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.