HABERLERÖZEL HABER

Barınspor Tarihi Maça Çıkıyor…

Küllerinden doğdular ve tarihi ilk lig maçına çıkıyorlar…

1970 yılında kurulan ve gayri federe olarak Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran tarihi efsane kulüp Barınspor küllerinden yeniden doğdu.

Tarihi kulüp bu hafta tarihi maçına çıkıyor. Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grupta ilk maçına çıkacak olan Karabağlar Barınspor’da heyecan, sevgi, mutluluk bir arada yaşanıyor…

Tarihi maç Yeşilyurt spor sahasında, 19 Şubat 2022 Cumartesi, saat ; 13.00 ‘de başlayacak.

Efsane takımın efsane hocası ve Altınordu’nun unutulmaz oyuncusu Metin Çelikdelen, ”Tariifi zor bir durum. Futbola başladığım, formasını terlettiğim ve profesyonel olmamda büyük emeği olan Barınspor’un başında ilk resmi maçına çıkıyorum. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularım inanılmaz mutlu ve heyecanlıyız. İlk maçımızıda kazanarak tarihin ilk 3 puanını almak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

İzmir Karabağlar Barınspor 2.Başkanı Ülker Yıldırım; “Çok mutluyuz. Formasını giydiğim, tarihi efsane kulübümüzün ilk resmi maçında yönetici olarak sahaya çıkmak bize de nasip oldu. Ne söylenebilir ki… Harika ,tarifi zor duygular içerisindeyim. Tüm yönetim olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Bizimle yıllarını paylaşan, bu formayı terletmiş tüm dostlarımızı ilk maçımıza bekliyoruz. Hayırlısı olsun. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

Bu hafta oynanacak BARINSPOR’un olduğu 15.gruptaki maçlar şu şekilde ;

  • KARABAĞLAR BARIN SPOR – İZMİR 1461 SPOR
  • KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ – KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ
  • YEŞİLYURT SPOR – KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR
  • UZUNDERE SPOR – İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.