HABERLERÖZEL HABER

Amatörlere Müjdeli Haber…

Buca ilçesine bağlı Amatör futbol Kulüpleri yeni sahalarına kavuşmak için gün sayıyor…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Şirinyer sahasının yıkım çalışmasından sonra Buca ilçesine bağlı 19 amatör spor kulübü sadece Yenigün sahasında hem maçlarını, hem antrenmanlarını gerçekleştirmek zorunda kalmıştı..

BUCA KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI KENAN POLAT; “HEYECANLA BEKLİYORUZ, İLÇEMİZE NEFES ALDIRACAK…”

Buca amatör spor kulüpleri birliği bugün Buca eski ilçe stadı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Sahanın bitmesi ve son durumu hakkında bilgiler aldı. Buca Gençlik spor ilçe müdürü Murat Sarıer rehberliğinde gerçekleşen ziyarette Buca Kulüpler birliği başkanı Kenan Polat ve Buca amatör futbolunun ve kulüplerinin çok değerli yöneticileri hazır bulundu.

Kulüpler birliği başkanı Kenan POLAT ; “Son 3-4 Aydır Buca amatör kulüplerimiz olarak çok zor günlerden geçtik. 19 kulübe tek saha kalmış ve hem antrenman hem maçlarımızı Buca Yenigün sahamızda oynamak zorunda kalmıştık. Bugün yeni sahamızı bize gezdiren her zaman bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen ilçe müdürümüz Murat Sarıer beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bizlere çok güzel haberler verdi. Tesisleri gezdirdi. Tüm kulüplerimiz olarak çok güzel bir tesisin bizi beklediğini gördük. Buca’mıza rahat bir nefes aldıracak bu tesisin açılışını heyecanla beklemeye başladık. Tüm kulüplerimiz olarak başta ilçe müdürümüz Murat Sarıer olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Tüm amatör spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun ” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.