HABERLERÖZEL HABER

TEBRİKLER GENÇLER…

İzmir Üçyol Gençlik , Süper Amatör için Play-Off’larda…

ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-17. Grup, 13 .hafta maçında İZMİR ÜÇYOL GENÇLİK zorlu rakibi MİNİKORDU SPOR ile karşılaştı. Grubun önemli maçında İzmir Üçyol Gençlik karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak en yakın rakibinin önünde 3 puan farkla son haftaya play-off garantisi ile girdi.

Maçta hem play-off’u hem de galibiyeti getiren golleri, 20. dakika da Yağız ve 80. dakika da Serdar kaydetti. İzmir Üçyol Gençlik 13 hafta sonunda, 5 galibiyet , 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 30 gol atan gençler kalesinde 17 gol gördü. Maçtan sonra gençleriyle gurur duyduğunu belirten başarılı takım İzmir Üçyol Gençlik’in başarılı hocası Fatih Meşekoparan, sayfamıza özel açıklamalarda bulundu.

Başarılı hoca Meşekoparan ; “2005 -2006 doğumlu gençlerle birlikte mücadele ettik. Amacımız çocukların hem bireysel gelişimlerini hem de takım oyunlarına katkı sağlamaktı. Çok şükür bunu başardık, ayrıyetten başarıda geldi. Bu çocuklarla play -off’lara kaldık. Süper amatör için mücadele edecekler inşallah, buraya kadar getiren de onlar. Bundan sonra da inşallah onlarla beraber süper amatöre çıkacağız ve çıkmasak da sorun değil. Biz şuan amacımıza ulaştık. Türkiye’de maalesef biliyorsunuz 23, 24, 25 yaşındaki sporculara genç deniyor. Aslında bu çok doğru bir şey değil. Yurtdışında baktığımız zaman 16 yaşında, 17 yaşında, 18 yaşında çocuklar. Takımların da, A takımda oynuyor hem de süper lig seviyesinde oynuyorlar. Bizlerin de artık bu gençlere şans vermesi gerekiyor. Çünkü Türk futbolunun geleceği bu gençler. Biz de olabildiğince gençlere şans verdik ve neler yapabileceğini, neler yapabileceklerini herkese göstermiş olduk. Artık hayırlısı diyoruz. Buradan sonra dediğim gibi biz amacımıza ulaştık. Hayırlısı olsun tüm takımlara başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.