HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“ÇOK MUTLUYUM…”

Bay Gol lakaplı başarılı forvet Umut Küçük yeni sezonda Çamdibi Gençlerbirliği formasını terletecek.

2022-2023 sezonu 1.amatör küme 5.grupta şampiyonluk hedefi ile yola çıkan İzmir futbolunun köklü kulübü Çamdibi Gençlerbirliği spor kulübü bay lakaplı tecrübeli forvet 1989 doğumlu Umut Küçük’ü renklerine dahil etti.

Şampiyonluk ve golleriyle iz bırakan Umut Küçük’ün imza töreninde Başkan yardımcısı Behçet Demir Karataş, teknik sorumlu Süleyman Deniz ve oyuncu hazır bulundu. Başarılı golcü sayfamıza özel transferini değerlendirdi. Güzel bir sezon ile yeniden şampiyonluklar yaşamak istediğini ve gollerine devam edeceğini belirten forvet Umut Küçük sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“Öncelikle köklü bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bir çok kez yaşadığım şampiyonluğu burada da yasamak istiyorum. Hedefimiz Süper Amator lig. Umarım sezon sonu güzel bir anlatacak hikayemiz olur. Transferde beni takımında görmek isteyen Süleyman Deniz hocama ve 2. başkan Şaban babaya çok teşekkür ederim.”

2002 yılında Yeni Örnekköyspor’da futbola başlayan başarılı golcü Umut Küçük sırasıyla; Yeniörnekköy spor, Yenifoça Spor, Dikili Belediyespor, Ceyhan Altınyıldız, Asarlık Gençlikspor, Ulukent Gençlikspor ve Koyunde Gençlik takımında oynadı. 2022-2023 sezonu ara transfer döneminde Çamdibi Gençlerbirliği ‘ne transfer oldu .

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.