HABERLERÖZEL HABER

SÜPER LİMONTEPE…

Limontepe Gençlik Süper Amatör Lige Adını Yazdırdı…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grubun şampiyon takımı Limontepe Gençlik spor, iki Play-Off maçını da kazanarak süper amatöre merhaba dedi.

Play off İlk maçında genç ve zorlu İzmr Üçyol Gençlik takımını 1-0 yenerek ikici tura geçen Limontepe Gençlik bugünde yine güçlü ve iddialı 1925 Gençlik spor karşısında normal ve uzatma süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla gülen taraf oldu ve süper amatöre merhaba yükseldi.

Çok zor bir süreçten geçerek bir mahalle takımının süper amatöre adını yazdırması sonrası takım kaptanı Murat Demirel çok özel açıklamalarda bulundu. Bir mahalle takımına bu anlamlı şampiyonluğun çok yakıştığını belirterek ,” Biz bu takıma çok inandık bu takımın kaptanı olarak bütün arkadaşlarım yüreğiyle oynadı. Dedim ya biz yüreğimizle oynayan çok büyük bir aileyiz.. Bütün arkadaşlarımın taraftarın bu takıma katkı sunan herkesin yüreğine sağlık biz bugün olmazı oldurduk. Çok şükür şampiyonluk bu mahalleye bu insanlara çok yakıştı hepinizi çok seviyorum…” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.