HABERLERÖZEL HABER

HOŞGELDİN GENÇLERBİRLİĞİ…

Buca Gençlerbirliği Süper Amatör Lige Merhaba dedi…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 18.grubun şampiyon takımı Buca Gençlerbirliği, iki Play-Off maçını da kazanarak süper amatöre adını yazdırdı.

Play off İlk maçında Tepecik Ülküspor 1946 takımını 5-0 yenerek ikici tura geçen Buca Gençlerbirliği bugünde yine güçlü ve iddialı gençlerden oluşan Kemalpaşa 1923 spor karşısında normal ve uzatma süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatmalarda bulduğu goller ile 4-1 kazanarak sevinen taraf oldu ve süper amatöre merhaba yükseldi.

Hem lig şampiyonluğu, hem de play off’ta zorlu iki maçı kazanarak süper amatöre adını yazdırması sonrası takım kaptanı Umut GENÇ duygu ve düşüncelerini spor kamuoyu ile paylaştı. Başarılı ve tecrübeli kaleci , ” Şükür ! Sonu güzel ve namağlup biten güzel bir şampiyonluk oldu. Öncelikle sponsorumuz Ali Osman Çetinkaya’ya , bu takımın kurulmasına sebep olan Engin Özbudakçi ve Çağdaş Gül hocamıza, kaleci antrenörüm Yasin Yıldız ‘a, Buca Gençlerbirliği takım koordinatörleri Bedrettin Karadağ ve Eşref Hocamıza, özelliklede büyük bir karakter ortaya koyan takım arkadaşlarıma TEŞEKKÜR EDERİM! 2021-2022 yılı Şampiyonu BUCA GENÇLERBİRLİĞİ…” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.