HABERLERÖZEL HABER

SÜPER BAHÇELİEVLER…

Bahçelievler spor, Süper amatör lige Adını yazdırdı…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 5.grubun şampiyon takımı BAHÇELİEVLER SPOR, final maçını da kazanarak süper amatöre merhaba dedi.

Bahçelievler spor kulübü başkanı Murat AÇIKGÖZ, “Evimiz, ailemiz sevdiklerimizin güzel zamanların hedefimiz uğruna rehin aldık ama değdi.” dedi. Sezon boyunca çok duygusal inişler çıkışlar yaşadıklarını çok kavgalar ettiklerini ama gururlu bir şekilde sezonu tamamladıklarını belirten başkan Açıkgöz, gelecek sezon süper amatör ligde mücadele etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Play off ilk maçında zorlu rakibi Karabağlar spor’u 4-0, final maçında da güçlü rakibi Balçova spor’ u 2-1 geçerek süper amatöre çıkan Bahçelievler spor kulübü başkanı Murat AÇIKGÖZ sezon boyunca yaşadıklarını, duygularını spor kamuoyu ile paylaştı. Başkan AÇIKGÖZ, sözlerine şu şekilde devam etti… ;

“Kulüp başkanlığını yaptığım, BAHÇELİEVLER SK başında bulunduğum 3. Yılında Süper Amatör Lige yükselmenin Haklı gururunu yaşıyorum. KARŞIYAKAMIZA Hayırlı olmasını Diliyorum. Karşıyaka’nın tek süper amatör takımı olmaktan gurur duyuyoruz. Her sene hedef takım kurarak Kulübümüzden bahsettirdik, fakat bunun ne kadar zor ve meşakkatli bir iş olduğunu bilseniz tebrikleriniz kat kat olurdu. Sezon Başında BAHÇELİEVLER SK takım kuramıyor kurmayacak gibi söylentilerin arasında mütevazi bir takım kuralım dedik! Bir anda hedefi süper amatör olan idaresi zor bir ekip kurduk.

Tek bir hedefe kitlendik oda SÜPER AMATÖR Lig…

Her oyuncunun karakteristik özelliği ile bire bir ilgilendim bazen bu ilgilenmeler yanlış değerlendirilmiş bile olsa ben hedefimden oyuncularımdan ve Antrenörümden VAZGEÇMEDİM. Oyuncularım saha gerekeni yaptıkça ben saha dışında oyuncularım için daha fazla çalıştım. Her hafta bir kaç sorunla baş edip hep idarecilik yaptım. Ve bunu başardım. Tüm iyi niyetimle takım başında bir başkan değil Ağabeylik yaptım. Bu sayede her geçen gün birbirimize bağlandık. Kavgasıyla gürültüsüyle iyisiyle kötüsüyle Grubunuzu 31 Puanla ŞAMPİYON Bitirdik. Oynadığımız 2 final maçında Oyuncularım yine gerekeni yaptı Beni ve Semtimizi Şaşırtmadı. Çünkü bu oyuncu gurubu bir daha da 1.amatöre Nasip olmaz. Grup maçlarında her şey dışardan güzel gözüküyordu. Biz çok şey yaşadık. Çok kavgalar ettik bu takım patlar bir takımda bu kadar iyi oyuncu olmaz dediler Ama oldu. Evimiz, ailemiz sevdiklerimizin güzel zamanların hedefimiz uğruna rehin aldık ama değdi. Uykusuz geceler geçirdik.( gece yarısı başkanım konuşmamız lazımlar hiç bitmedi ) Hep sorun çözmekle geçti günler… Her şeye Rağmen tüm oyuncularıma ve Teknik sorumlu Atıl BİTİKOĞLUN’a sonsuz teşekkür ederim. Takımımıza maddi manevi destek olan KAPTANFİT AİLESİNE ,SYM İNŞAAT , GMC PREFABRİK, EGE STİL YAPI’ya ,Gökhan Salihoğlu’na, DP ilçe Başkanı ALi BOZALAN’ a, BİVA İNŞAAT Vahap bey’e, Okyanus spota, KARŞIYAKA Belediyesine ,Cihan Mert Cengiz hocama, Serdar Meriç hocama Desteklerinde dolayı teşekkürlerimi borç bilirim… Takım oyuncularımın ailelerine, teknik ekibime, değerli Kaptanıma daha önceki maçlarda ve bu gün olduğu gibi tribünde bizleri yalnız bırakmayan güzel insanlara, sezon boyunca Oyuncular ve kulüp işleri ile ilgilenmem nedeniyle ihmal ettiğim vakit ayiramadigim Eşim Kızım Ve Oğluma çok teşekkür ederim.. Sezon boyunca istemeden de olsa kalbini kırdığım kim varsa hepinizden özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helal olsun … Hepinizden Allah razı olsun. Yeni sezonda KARŞIYAKA’ mızı Süper Amatör ligde en iyi şekilde temsil etmek dileği ile hoşça kalın, Sağlıkla kalın.. Karşıyaka Bahçelievler Spor Kulübü 🏆ŞAMPİYON BAHÇELİEVLER SPOR 🏆…”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.