HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Rekorların Hocası İmzaladı…

38 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran başarılı hoca Göksel Demirel, Karabağlar Orbit ile anlaştı.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – 3 sezon 1.amatör ve süper amatör lig de Karabağlar FK ile rekorları alt üst eden, Namağlup şampiyonluklar ve 38 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran teknik sorumlu Göksel Demirel, İzmir’in yeni kulüplerinden ve şampiyonluk iddiasıyla lige başlayan Karabağlar Orbit ile anlaştı.

İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME – 8. Grup takımlarından Karabağlar Orbit’te hedef Şampiyonluk ve bir üst lige çıkmak. Karabağlar Orbit ,bu hedefler doğrultusunda rekorların hocası olarak bilinen Göksel Demirel ile el sıkıştı.

GÖKSEL DEMİREL “YENİ REKORLARA İNŞALLAH…”

Başarılı hoca Göksel Demirel imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Benim için önemli bir imza. Karabağlar futbolunu daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz Önce şampiyonluk ve bir üst lig inşallah. Çok değerli Karabağlar Orbit spor kulübü yönetim kurulu başta olmak üzere bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Orbit camiasına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Yeni rekorlara inşallah …“ ifadelerini kullandı.

Kadın futbol takımıyla da adından söz ettiren Karabağlar Orbit takımı geçen hafta başlayan lige galibiyet ve 5 golle başladı. Karabağlar Orbit takımının bulunduğu 8.Grupta oynanan ilk hafta maçları şu şekilde sonuçlandı ;

  • İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ  1 – 1  ESENLİK SPOR KULÜBÜ
  • İZMİR KÖRFEZ SPOR  2 – 3  DÖRTYOL SPOR
  • İZMİR ÜÇYOL GENÇLİK  3 – 5  KARABAĞLAR ORBİT
  • KARABAĞLAR BARIN SPOR  0 – 3  UZUNDERE SPOR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.