HABERLERÖZEL HABER

“Süper Amatör Yolcusu…”

Başkan Yunus KIZILTAŞ ; Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız, Süper Amatör yolculuğumuz başlasın o zaman…”

1amatör namağlup bitiren Bornova Evka3 spor play- Off’ta elenmişti. Boş durmayan genç başkan Yunus KIZILTAŞ Süper amatör takımı 100.yil Yigitler sporun yarışmacı hakkını ve bütün haklarını alıp yeni yönetimini kurduğunu bildirdi.

100.Yıl Yigitler spor başkanı Mehmet DALGIN ‘a anlayışı ve yardımlarından dolayı teşekkürlerini bildiren başkan Yunus KIZILTAŞ, “Her iki camiada hayırlısı olsun. Zor süreç olmasına rağmen her şey hakkımızda hayırlısı olsun. Süper amatör yolculuğu başlasın. Kısa süre kalmasına rağmen oluşumumuz hızlı şekilde devam ediyor. Teknik ekibin ve futbolcu kardeşlerimize ve yönetimine sonsuz güveniyorum…” ifadelerini kullandı.

Yönetici Yörukoğlu gayrimenkul sahibi genç iş İnsan Habip ERİCEK, “Yönetimde olduğum için mutluyum. her yönden takımımız başarısı için elimizden ne gelirse yapmaya hazırım . Futbol aşkı beni mutlu ediyor. Tabi ki hedeflerimiz var ama kısa zamanda oluşturduğumuz bu oluşuma güveniyorum ve daha iyi olacak daha çok çalışıp bizlere yakışanı yapacağız, Süper amatör yolu başlasın o zaman…” dedi.

Yönetici Özgür KARA, ” Bu oluşumda olmak beni heyecanlandırdı daha güzel şeyler yapmak için mücadeleye devam kısa zamanda çıktığımız bu yolda takımımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan adım gibi eminim . Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum yolu sonu güzel olsun. ” şeklinde konuştu.

Teknik adam Ümit ARSLAN ; “Yunus KIZILTAŞ başkanımızın önderliğinde çıktığımız bu oluşumda olmaktan mutluyum. Yeni oluşum ile lige iki hafta kala başlamak zor tabi ki ama biz her zaman kolayı sevmedik. Zoru seçtik her zaman futbolcu kardeşlerimizle savaşarak inanarak büyük zaferlerle ayrıldık şu anda güçlü rakiplerimizin olduğu süper amatör 3. grupta olacağız zor grup farkındayız hedeflerimiz var inanıyorum bunu da futbolcu kardeşlerimle başaracağız. Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum . Bize güvendikleri için bu zor süreçte yanımızda olan destek veren herkese sonsuz teşekkürler . Kulübümüze gelmek isteyen futbolcu kardeşlerimize kapımız açıktır. Hakkımızda hayırlısı olsun…” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.