HABERLERÖZEL HABER

Yaza Veda, Yeni Sezona Merhaba…

2022-23 sezonu Eski İzmir Gençlik ve Spor Kulübü yaz futbol okulu kapanış ve kış futbol okulu açılış törenini muhteşem bir törenle gerçekleştirdi.

Saygı duruşu, İstiklal marşı ile başlayan ve gelen sporseverlerin alkışlarıyla son bulan programda Eskiizmir Gençlik ve spor kulübü yaza elvada, yeni sezona merhaba dedi.
Futbol okulları genel koordinatörü Sayın İsmail ÇAM açılış konuşmasında ;
“Vizyonumuz, Görevinde sorumlu, yaşamında onurlu, çevresiyle uyumlu ,büyüklerini sayan ,küçüklerini koruyan Vatanına, Bayrağına, Milletine ve Cumhuriyet’i ne sıkı sıkıya bağlı fikri hür vicdanı hür irfanı hür, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün İlke ve İnkılapları Işığın’da zeki, çevik ve Ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bu yolda çalışmalarımızı ilime ve bilime bağlı olarak sürdürmektedir. Hedefimiz semti eski İzmir’in çocukları ile önce ilimiz İzmir takımları olmak üzere ülke futbolunun bay ve bayan her yaş kategorilerinde hizmet edecek futbolcular yetiştirmektir. Bu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra olacağı gibi Semti Eski İzmir halkının ve siz değerli velilerimizin desteğine ihtiyacımız vardır. Bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere, değerli mesai arkadaşlarıma, yönetim kuruluna ve Sayın Başkanımız Ali İÇYER beyefendiye teşekkür eder, saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı.

DOLU DOLU BİR PROGRAM…
Öğrenciler adına Kerem AKKUŞ ve Elif TAŞDEMİROĞLU’nun konuşmalarının ardından , Öğrencilerden Çınar ODUNCU ve Defne TAŞDEMİROĞLUNUN spor okulları hakkında yazdıkları şiirlerin okunması ile program devam etti. Veliler adına Fatma HANSU ve Futbol okulları adına Gökmen KARATAŞ hocanın konuşmaları izleyenler tarafından alkış aldı. Yönetim kurulu adına alt yapı sorumlu yöneticisi Seyit KOLEŞ ve son olarak Başkan Ali İÇYER’in konuşmaları, dilek ve temennileri İkramlar ile devam etti.
Daha sonra Bayan ve bay Futbol okulu öğrencilerinin penaltı yarışması, serbest sitil top sektirme yarışması ve toplu fotoğraf çekimi sonrası program sona erdi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.