HABERLERTRANSFERLER

Faruk Akçay “Yeşilyurt FK” dedi

2022-2023 sezonu hazırlıklarına devam eden Yeşilyurt Futbol Kulübü, tecrübeli teknik sorumlu Faruk Akçay ile anlaştı.

İlk defa katıldığı ligde geçen sezon oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine İzmir 1.amatör küme ekiplerinden Yeşilyurt Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda yeni bir heyecan ile ligi beklediklerini belirten başkan Umut Yordamlı “Geçen sezon süper amatör ligi şanssız bir şekilde kaçırdık. Bu sene daha kontrollü ve bilinçli bir şekilde sezona damga vurmak istiyoruz. Herkesin yakından tanıdığı tecrübeli spor adamı Faruk Akçay hocamızla anlaştık. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun…” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası duygularını açıklayan tecrübeli isim Faruk Akçay ; “Vallahi güzel bir yönetim , değer veren bir yönetim , hedeflerimiz var . Hayatımda hiç bir zaman hedefsiz olmadım. Bütün amacımız takımı en kısa zamanda süper amatöre taşımak. Alt yapı içinde zamana yayılmış bir hedef var . Yavaş yavaş spor okuluna kadar inip alt yapıda sporcunun ahlaklısını yetiştiren bir kulüp haline dönüşmek . Gençlerimize ahlak ve spor bilgisini görgüsünü yerleştirmek . Hem sportif açıdan hem de kişisel açıdan karakterli bireyler yetiştirmek. ” dedi.

1967 doğumlu teknik adam, İzsu, Karabağlarspor, Özdere Belediyespor, Bozyakaspor, Eşrefpaşa Spor, Diyanetspor, Şirinyerspor, Gaziemirspor ve son olarak İzmir 1461 Spor’da görev alan tecrübeli çalıştırıcı 2022-2023 sezonunda Yeşilyurt Fk da ter dökecek…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.