HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

SON DAKİKA…

Süper amatöre çıkacak takımların belli olacağı 2 maç ertelendi…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 2021-2022 sezonu 22 grupta 159 takımın mücadelesi ile başlamıştı. 14 hafta sonucunda 22 grupta şampiyon ve ikinci 44 takım PLAY-OFF için sahaya çıkmıştı. Geçen hafta oynanan maçlar sonrası Play-Off 1.gün ve 2.günde finale adını yazdıran takımlar belli olmuştu. Geçen hafta oynanan maçlar sonrası ;

BUCA GENÇLERBİRLİĞİ, LİMONTEPE GENÇLİK , S.Ş.SEFERİHİSAR, Z.H.K.ÇAMDİBİ ALTINOK , ATAŞEHİR SPOR, EŞREFPAŞA SPOR , AYRANCILAR GENÇLİK SPOR, HALİLBEYLİ 1979 SPOR ve BAHÇELİEVLER SPOR süper amatöre merhaba diyen takımlar oldu.

SON DAKİKA GELİŞMESİ ;

Bu hafta sonu oynanacak maçlar sonrası süper amatöre merhaba diyecek GAZİEMİR GENÇLERBİRLİĞİ- YEŞİLYURT SPOR ile BEYDAĞ BELEDİYESPOR- URLA BELEDİYE SPOR maçları ileri bir tarihe ertelendi. 15.gruptan çıkan şampiyon ve ikinci takımlar play off maçlarını gecikmeli oynamışlardı. Bu akşam saatlerinde son dakika gelişmesiyle İzmir 1461 Spor’un tahkim kuruluna gönderdiği itiraz dilekçesi dosyası nedeni ile müsabakaların ileri bir tarihte oynanmasına karar verildi. Tahkim kurulundan gelecek karar sonrası maçların süreci ve tarihi belli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.