HABERLERÖZEL HABER

“Yeter ki Gençlerimiz Spor Yapsın…”

Karabağlar’ın köklü kulübü Barınspor’a CBS Firması Sponsor oldu.

CBS Firma sahibi Suat ÇOBAN “Biz destek olalım, Yeter ki Gençlerimiz spor yapsın…” dedi.
BARINSPOR’A BİR SPONSOR DAHA..
Böylesine zor bir süreçte amatör futbola ve gençlere desteklerini açıklayan “CBS Firma ” sahibi Suat ÇOBAN “Çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve amatörlerimize her zaman destek olmak istiyoruz “ dedi.
Böylesine zor bir süreçte bir genç sporcunun bile spor yapmasına vesile olmalarının kendilerini mutlu ettiklerini belirten sponsor Suat ÇOBAN, “Ligler oynansa da ,oynanmasa da çok zor şartlar altında bulunan gençlerimize ve yakınımızdaki amatör kulüplerimize her zaman destek olmalıyız “ dedi.
Karabağlar BARINSPOR yeni sezon için çalışmalarına başladı. Teknik sorumlu Metin Çelikdelen yönetiminde antrenmanlarına başlayan sporcuların heyecanı ve hırsı görülmeye değerdi.
Sezonun ilk Antrenmanını yakından takip eden 2.başkan Ülker Yıldırım;

BARINSPOR İlk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı…

“Gençlerimiz pandemi sonrası yeniden sahadalar.Onlar mutlu, bizde mutluyuz. Sporcularımızın başarılı olacağına inanarak geleceğimiz olan çocuklarımıza forma sponsorluğunda bulunan ve her zaman spora ve sporcuya destek vereceğini belirten, CBS firma sahibi Suat ÇOBAN bey’e kulübümüz adına tüm içtenliğimiz ile teşekkür ederiz…” ifadelerini kullandı.

Barınspor başkan yardımcısı Ülker Yıldırım, katkılarından dolayı CBS Firması ve Suat ÇOBAN’a yönetim kurulu adına Plaket takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.