HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Tecrübeli Sağ Bek İmzaladı…

Egekent Gençlik spor , başarılı sağ bek, Şirinyerspor’un efsanesi Hasan KARAİBRAHİMOĞLU’nu renklerine bağladı…

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına başladı…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor.

2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , tecrübeli ve başarılı sağ bek , Hasan KARAİBRAHİMOĞLU ’nu kadrosuna dahil etti.

ŞİRİNYERSPOR’UN EFSANE OYUNCUSU İMZAYI ATTI…

Transfer sonrası tecrübeli ve başarılı sağ bek Hasan KARAİBRAHİMOĞLU yaptığı açıklamada ; “ Egekent Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

HASAN KARAİBRAHİMOĞLU KİMDİR ;

19 OCAK 1992 İZMİR Doğumlu başarılı defan oyuncusu Hasan KARAİBRAHİMOĞLU, 2005 yılında futbola Şirinyerspor’da başladı. Başarılı oyuncu 9 sezon Şirinyerspor’da oynadıktan sonra 2014 yılında Bayındırspor’a transfer oldu. Bir sonraki sezon tekrar Şirinyerspor’a dönen oyuncu 3 sezon daha futbola burada devam etti. Başarılı defans oyuncusu bu sezon Egekent Gençlik spor kulübü forması giyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.