HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİZDE VARIZ…”

Karabağlar Spor, iç transferde geçen sezonun dikkat çeken isimleri Doğukan SAPAN ve Serhat KURT ile sözleşmeyi yeniledi…

BAŞARILI OYUNCULAR DOĞUKAN SAPAN VE SERHAT KURT ; ” ŞAMPİYONLUK YOLUNDA, BİZDE VARIZ …”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor iç transferde , geçen sezonun dikkat çeken isimleri 1995 doğumlu orta saha Doğukan SAPAN ve 1995 doğumlu sağ bek Serhat KURT’u yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU ve başarılı sporcular, Doğukan SAPAN ile Serhat KURT hazır bulundu.

Yenilenen imza sonrası çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirten tecrübeli ve başarılı oyuncular Doğukan SAPAN ile Serhat KURT ; “ Şampiyonluk yolunda bizde varız . Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Karabağlar bizim ailemiz. Bu sezonda mutlu olduğumuz yerdeyiz. Yeniden Şampiyonluk için kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyor ve Her iki taraf içinde hayırlısı olsun diyoruz…“ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.