HABERLERÖZEL HABER

“Biriz, Birlikteyiz, Biz Aileyiz…”

Jürgen Klopp lakaplı Şampiyon hoca Erhan KONACAKLI ;

“Biz 2.amatördeyken 3 yıl sonra Süper amatörde lider bitirip şampiyon olacağız, Bal ligi için playoff oynayacağız ve Bal Ligine çıkacağız dediğimizde ciddiydik…” dedi.

Sami Gider İzmir Süper amatör ligi A grubunun Şampiyon takımı, Asarlık Gençlikspor BAL ligi hedefiyele play-off için hazırlıklara başladı.

Ligin başından itibaren her hafta liderin değiştiği çok zorlu grup A grubunda Asarlık Gençlikspor üçlü averaj sonrası 30 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

Başarılı teknik sorumlu zorlu geçen bir sezonu çok özel açıklamalarıyla sayfamıza anlattı. Aynı puanda bulunan,Ulukent Gençlikspor ve Dikili Belediyespor’un önünde ligi şampiyon bitiren,Asarlık Gençlikspor BAL ligi hedefleri doğrultusunda play off için kuraları beklemeye başladı.

Asarlık Gençlikspor ligde oynadığı 18 maçta, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 41 gol atan Asarlık Gençlikspor kalesinde 17 gol gördü ve ligi 30 puanda bitirdi.

Şampiyonluğun heyecanı ve mutluluğu ile sayfamıza konuşan Jürgen Kloop lakaplı şampiyon hoca Erhan Konacaklı sözlerine şu şekilde devam etti ;

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ…”

“Sami Gider Süper Amatör Ligi A Grubunu çok zor şartlarda ve zor rakiplerle mücadele ederek lider bitirdik. Her zaman söylediğim gibi futbol oynamayı seven, keyif alan, karakteri iyi, inanan, hedefi olan bir ekiple çalışırsan üst sıraları zorlarsın. Maddi açıdan Kendi kendine yetmeye çalışan bir takımız. Tabi ki bazı destekler oldu .Ancak diğer grubtaki takımlar gibi değil, grupta üç tane belediye destekli takımı geçtik. Manevi açıdan sanırım diğer bütün takımlara fark atabiliriz. Bizim farkımızda bu, Asarlık birlik beraberlik içinde olduğu sürece hedefine ulaşır. Başkanımız, yönetimimiz, spordan sorumlu arkadaşlarımız, biz, takımımız herşeyi paylaşıyoruz biriz, birlikteyiz aileyiz. Sevdiğin işi yap, keyif al, karakterli anlayışlı ol, empati kur, bireysel düşünme takım ol, başarı kendiliğinden gelir, maddi karşılığını zaten alırsın.
Biz 2.amatördeyken 3 yıl sonra Süper amatörde lider bitirip şampiyon olacağız, Bal ligi için playoff oynayacağız ve Bal Ligine çıkacağız dediğimizde ciddiydik. Bu büyük bir başarı anlatılması gerekir. Ama ülkemizde ne yazık ki belli takımlar olmadığınızda başarı hikayeleri çokta umurlarında olmuyor. Halbuki Süper ligimizin iyi olmaması böyle temeldeki başarılı hikayelerin eksik kalmasıdır. Milyonlar kazanıp formanın hakkını veremeyenler, formanın hakkını verip yüreğiyle onuruyla oynayan paraya tapmayan amatör lig oyuncularını izlemeli. belki yüzleri kızarır.

Bize inanlara ve desteğini esirgemeyen taraftarımıza ,herkese çok teşekkürler. Eleştirenlere de ayrıca teşekkürler gelişmemize katkıda bulundunuz. Takımdaki her oyuncunun emeğine, terine, yüreğine sağlık, zor şartlarda bu ipi göğüslediler… Başkanımız ve yönetimimizin her türlü fedakarlıkları için çok teşekkürler…Nadir abi ve Ramazan Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Süpersiniz … İşte takım, işte taraftar, işte yönetim… E dahası ne olsun… Hedef BAL LİGİ…”

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.