HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BARAN ÖZSARI, HARMANDALI SPOR’DA…

Harmandalı Spor dış transferde geçen sezonun dikkat çeken ismi, Baran ÖZSARI’yı kadrosuna dahil etti.

BARAN ÖZSARI ; ” Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi…” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Foça Belediyesi Bağarası spor ‘da forma giyen, 2001 doğumlu başarılı orta saha ve sağ kanat Baran ÖZSARI ’yı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Baran ÖZSARI hazır bulundu.

BARAN ÖZSARI ” HARMANDALI SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ VE PROJELERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ…”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten genç, başarılı orta ve sağ kanat oyuncusu Baran ÖZSARI yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi. Hep birlikte başarmak için buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “BARAN’I KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Başkan ALBAZ “Çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Genç ve başarılı oyuncu Baran ÖZSARI kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla yeni sezonda başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

BARAN ÖZSARI KİMDİR ;

12 TEMMU 2001 İZMİR Doğumlu olan Baran ÖZSARI 2012 yılında Karşıyaka Kültür spor’da futbol hayatına başladı. 5 sezon burada forma giyen başarılı oyuncu sırasıyla ; YAHŞELLİ GENÇLİK SPOR, FOÇA BELEDİYESİ BAĞARASISPOR, EMİRALEM BELEDİYESPOR, FOÇA BELEDİYESPOR, KARŞIYAKA KÜLTÜRSPOR, BAHÇELİEVELER SPOR, FOÇA BELEDİYESİ BAĞARASISPOR Takımlarında oynadı.

TRANSFER – HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.