HABERLERÖZEL HABER

“RAKİBİN EKSİK YÖNLERİNİ BİLİYORUZ”

“DERBİLERİN HAVASI FARKLI OLUYOR”

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Ufuk Kahraman, Altay ile oynayacakları derbi maçın keyifli bir ortamda geçmesini diledi.

Kırmızı-lacivertli takım, hafta sonu İzmir derbisinde Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular, Altay maçına yönelik taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

UFUK KAHRAMAN: RAKİBİN EKSİK YÖNLERİNİ BİLİYORUZ

Karşılaşma öncesinde Altınordu TV’ye konuşan Kahraman, İzmir derbisine yoğun bir şekilde hazırladıklarını belirterek, “Eyüpspor maçında ön tarafta oynayan oyuncularımızın eksikliğini hissetmiştik. Bu hafta Hasan Hüseyin Acar’ın iyileşmesi bir nebze sevindirici. Rakibimizin eksik ve güçlü yanlarını bilerek derbiye hazırlanıyoruz. Derbi maçların havası farklı oluyor. İki kardeş kulübün arasındaki maç için keyifli bir ortam diliyorum. Güzel bir maç geçeceğine inanıyorum” dedi.

ALTINORDU’DAN ALMANYA’YA ÇIKARMA

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü yetkilileri, yurt dışı temaslarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İspanyol kulüplerini ziyaret eden yetkililer, bu defa da Alman Futbol Kulüpler ile bir araya geldi.

Altınordu Avrupa Direktörü Murat Korkmaz ve Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin’in akademi yöneticileri ile görüşüp fikir alışverinde bulundu. Hertha BSC Akademi Direktörü Pablo Thiam ve Mali İşler Direktörü Sasan Gouhari ile yapılan görüşmede iki kulübün akademilerinin ortak projeler kapsamında neler yapabileceği ve U12 İzmir Cup üzerine konuşuldu.

ALTINORDU’NUN GENÇLERİ DEVLERLE KARŞILAŞACAK

Diğer yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U15 Takımı, 3-4 Aralık’ta Friedrichshafen’de gerçekleştirilecek MTU Hallen Cup Turnuvası’na katılacak. Dünyanın 15 yaş kategorisindeki en büyük salon turnuvasına Altınordu’nun yanı sıra Barcelona, Manchester United, Bayern Munih, Ajax, Chelsea, Marsilya, Borussia Dortmund, Mainz 05, Kopenhag, Leipzig, Eintracht Frankfurt, Stuttgart ve Schalke 04 takımları da katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.