HABERLERÖZEL HABER

ALTINORDU’DAN TFF’YE ÇIKARMA…

ALTINORDU, ÖZEL MAÇTA KASIMPAŞA İLE 2-2 BERABERE KALDI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile oynadığı özel maçta 2-2 berabere kaldı.

Kasımpaşa’nın Kemerburgaz Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada 6. dakikada kaptan Ahmet İlhan Özek’in golü ile öne geçen Kırmızı-lacivertli takım, konuk ekibin 68 ve 72. dakikadaki gollerine engel olmayınca 2-1 geriye düştü. Karşılaşmayı bırakmayan Altınordu, mücadelenin sonlarına doğru Gökberk Efe ile bulduğu golle beraberliği yakaladı ve mücadele 2-2 sona erdi.

UFUK KAHRAMAN’DAN TÜM OYUNCULARA ŞANS

Kasımpaşa ile oynanan özel maçta Teknik Direktör Ufuk Kahraman, kadroda yer alan tüm oyunculara şans vermeye çalıştı. Altınordulu futbolcular, bu akşam saatlerinde yapacağı çalışma ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

ALTINORDU’DAN TFF’YE ÇIKARMA

Öte yandan Kasımpaşa maçı için İstanbul’da bulunan Altınordu’nun yöneticileri TFF yetkilileri ile görüştü. A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun ve Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunup onlara Altınordu forması hediye etti.

ALTINORDU U18/19 TAKIMI SEZONU AÇTI

Diğer yandan Altınordu U18/19 Takımı da Metin Oktay Yerleşkesi’nde yeni sezonu açtı. Sezon açılışına Başkan Seyit Mehmet Özkan, ALFA Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, ALFA Teknik Direktörü Koray Cinel katıldı. U18/19 takımı, sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.