ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

“MERHABA, TÜRKİYE FİNALLERİ…”

Marmaris 1923 spor Türkiye Finali Biletini aldı…

Muğla ili U16 play Off final maçında Fethiye 1923 Spor takımını 2-1 yenen Marmaris 1923 spor, Muğla İli U-16 Ligi İl Şampiyonu oldu . Bu sonuçla Türkiye finallerine katılma biletini alarak büyük sevinç yaşadı.

Marmaris’in parlayan yıldızı Marmaris 1923 spor kulübü başkanı ve başarılı antrenörü Görkem Murat Dinç, ligi ,play off süreci ve ŞAMPİYON’luk hakkında sayfamıza çok özel konuştu. Başarılı çalıştırıcı Görkem Murat Dinç hedeflerinden hiç ödün vermediklerini belirterek, bu süreçte destek olan herkese teşekkür etti.

Marmaris 1923 spor kulübü başkanı ve başarılı antrenör Görkem Murat Dinç, başarılara alışık olduklarını ,doğru ve emin adımlarla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Şampiyon takımın, şampiyon başkanı ve hocası Görkem Murat Dinç’in sayfamıza çok özel yaptığı açıklamaları şu şekilde ;

GÖRKEM MURAT DİNÇ ; “HEDEFLERİMİZ HİÇ DEĞİŞMEDİ…”

“Muğla İli U-16 Ligine 22 takım katıldı. B grubunda toplam 14 maç oynadık. 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık 53 gol attık 2 gol yedik ve 39 puanla grubumuzu lider tamamlayıp Play-Off oynama hakkı elde ettik. U-16 Ligi A grubundan Milas Gençlik Spor U-16 ve C grubundan Fethiye 1923 Spor U-16 takımları ile Play-Off Müsabakaları oynadık. Milas Gençlik Spor U-16 takımını 4-0 yendik. Fethiye 1923 Spor U-16 takımını 2-1 yendik. Bu sonuçlarla Muğla İli U-16 Ligi İl Şampiyonu olduk. Muğla İlini U-16 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandık. Pandemiden öncede yine U-14 ve U-16 Liglerinde Muğla İl Şampiyonu olmuştuk. Ancak yasaklar gelince Türkiye Şampiyonasına gidemedik. Sahalar açılıp yasaklar kalktıktan sonra çalışmalarımıza tekrar başladık ve Sezon başı yine hedefimizi Türkiye Şampiyonası olarak belirlemiştik.

“YARIM KALAN HİKAYEMİZ VARDI…”

Allah’ın da izni ile emeklerimizin karşılığını aldık ve sakatlık kaza bela yaşamadan U-16 Ligi Muğla İl Şampiyonu olduk. Sporcularım ile gurur duyuyorum. Başta Velilerimiz olmak üzere, bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada bir teşekkürü de Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne etmek istiyorum. Antrenman yapacak tesisimiz, maç oynayacak sahamız olmadığı için bize kapılarını açtılar. Gece gündüz demeden çalışabilmemiz için bizlere izin verdiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Sporun ve Sporcunun yanında olan herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Ancak daha işimiz bitmedi. Marmaris İlçesinin ve Muğla İlinin bu çocuklara sahip çıkması, destek olması gerekiyor. Çocuklarımız üzerlerine düşeni fazlası ile yaptılar. Şimdi sıra değerli büyüklerimiz de, iş adamlarımız da. Kamu kurum ve kuruluşlarından Türkiye Şampiyonasına gitmeden önce destek bekliyoruz.

“TÜRKİYE FİNALLERİNDE ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ…”

Maddi, manevi, araç, malzeme ve konaklama konusunda destek ve katkılarını bekliyoruz. Biz de çocuklarımız ile birlikte Türkiye Finallerinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair söz veriyoruz. Pandemiden önceki sezon bunu başardık. Türkiye’den 1513 takımın katıldığı U-16 liginde son 22 takım arasına kalma başarısı göstermiştik. Bu başarıların bir tesadüf olmadığını herkese gösterdik. Son 4-5 senedir Takımımız Muğla İl Şampiyonu oluyor ve Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanıyor. Ne kadar doğru işler yaptığımızın farkındayız. Umarım birileri bu başarılarımızı görür duyar ve başta Sporcularımız olmak üzere Takımımız da hak ettiği desteği görür. “

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.