HABERLERÖZEL HABER

Önemli İsimlerden Ziyaret…

Yeni kulüp binasına taşınan Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü’ne spor dünyasından Hayırlı Olsun ziyareti…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Karabağlar ve Türk futboluna yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken İzmir 1.amatör küme takımlarından Eski İzmir Gençlik Spor Kulübü, Kibar mahallesinde yeni tuttuğu binaya taşındı. Gençliğe ve Türk futboluna daha iyi hizmet verebilmek için her türlü imkanlarını zorladıklarını belirten başkan Ali İçyer’i spor dünyasının sevilen başarılı isimleri yalnız bırakmadı ve ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eski İzmir Gençlik Spor Kulübünü yeni yerinde ziyarette bulunan ; Ödemiş Spor Teknik Direktörü Vedat Akbuğday , Göztepe’nin Efsane oyuncusu Okyay Karagözoğlu, Karabağlar Spor Müdürü Munzur Hayır ve Eski Profesyonel Hakemlerden Özkan Sarıoğlu’na , Başkan Ali İçyer ile Eski İzmir Gençlik Spor Teknik Sorumlusu Bahattin Ant ev sahipliği yaptı.

Başkan Ali İçyer “Yeni yerimizde yine gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizleri yeni yerimizde ziyaret eden spor dünyasının önemli simalarına çok teşekkür ediyorum. Her şey Türk futbolu ve gençlerimiz için. ” ifadelerini kullandı.

Hayırlı olsun ziyaretinde yine spor, futbol ve geleceğimiz gençlerimiz ile ilgili projelerin konuşulduğu spor dolu sohbet sonrası spor dünyasının başarılı isimleri objektiflere toplu halde poz vererek günü ölümsüzleştirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.