HABERLERSON DAKİKA

EKMEKÇİOĞLU İSTİFA ETTİ…

Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, görevinden istifa etti.

Altay’ı beş yılda üç şampiyonlukla Süper Lig’e kadar çıkaran Başkan Özgür Ekmekçioğlu, kulübü yönetmeye istekli adayların önünü açmak için görevi bıraktığını açıkladı. Altay spor kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 6 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi:

“BÜYÜK ALTAY CAMİASINA , Altay Spor Kulübü’nde altı yıldır büyük bir gururla sürdürdüğüm başkanlık görevimi, bugün itibariyle bırakıyorum. Genel kurulumuzun Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesine ve tüm idari-mali işleyişin düzenli olarak devamına yönelik planlama yapıldı. Görev sürem boyunca destek veren Büyük Altay camiası ve taraftarına teşekkür ederken, çok kutsal bir görevi yerine getirmenin onuruyla sonsuz saygılarımı sunuyorum. Özgür EKMEKÇİOĞLU “

ALTAY SPOR KULÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE ;

BAŞKANIMIZ EKMEKÇİOĞLU GÖREVİ BIRAKTI

Altay’ı beş yılda üç şampiyonlukla Süper Lig’e kadar çıkaran Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu, kulübü yönetmeye istekli adayların önünü açmak için görevi bıraktı. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği son toplantıda 21-28 Nisan’da yapılacak olan genel kurula kadar Başkan Vekili Levent Doğanoğlu’nun başkanlık görevini yerine getirmesine karar verdi.

BEŞ YILDA ÜÇ ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDI

Amatör kümenin eşiğinden aldığı Altay’ı, beş yılda kazandırdığı üç şampiyonlukla 18 yıl aradan sonra Süper Lig’e kadar taşıyan Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu, kulübü yönetmeye istekli adayların önünü açmak amacıyla görevi bıraktı. Yıllardır birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ekmekçioğlu, genel kurulun bu ay sonuna kadar tamamlanmasına yönelik planlamanın yapılmasını istedi. Yönetim kurulu, son toplantısında kongre tarihini 21-28 Nisan olarak belirlerken, Başkan Başkan Vekili Levent Doğanoğlu’nun genel kurula kadar başkanlık görevini yerine getirmesi yönünde karar aldı.

YENİ BAŞKAN ADAYLARI ÇIKACAKTIR

Kulüpteki işleyişin genel kurul gününe kadar planlanan şekilde devam edeceğini, teknik ekip, futbolcu, personel ve piyasa ödemelerinin yapılacağını vurgulayan Ekmekçioğlu, “Bu süreçte Büyük Altay’ımıza mutlaka başkan adayları çıkacaktır. Bu ay gerçekleşecek olan genel kurulda seçilecek yeni yönetimin Büyük Altay’ı Süper Lig’de bırakacağına inancımız tam” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.