HABERLERÖZEL HABER

Namağlup Lider…

Bornova Evka-3 spor Şampiyonluk heyecanı ile son haftaya girdi..

Bornova Evka-3 spor, güzel futbolunu 3 puanla süslemeye devam ediyor. ÇETİN ZENGİN 1. Amatör Küme-9. Grup, 13 .hafta maçında Bornova Evka-3 spor güçlü rakibi Ceylan spor ile karşılaştı. Grubun zirveyi ilgilendiren maçında Bornova Evka-3 spor karşılaşmadan 9-0 galip ayrılarak en yakın rakibinin önünde 1 puan farkla son haftaya namağlup lider ve Play Off garantisiyle girdi, Puanını 29 yaptı.

Play-off’u garantileyen ikinci sıradaki Bornova Altınyıldızspor’da 13.hafta maçından galibiyetle ayrılarak puanını 28 yaptı. Namağlup ve şampiyonluk için gün sayan Bornova Evka-3 spor geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Rakip filelere 50 gol atan mavi beyazlılar, kalesinde 7 gol gördü.

Bu sonuçlardan sonra son 90 dakika ve şampiyonluk için gün sayan Bornova Evka-3 spor’da moraller yerinde. Yönetim, teknik ekip ve oyuncular çok özel duygu ve düşüncelerini sayfalarımıza açıkladı. Kulüp başkanı Yunus KIZILTAŞ ” Öncelikle sezonda çok iyi bir hava yakaladık. Bütün futbolcu kardeşlerime verdiği emekler için minnettarım. Play-off ve süper amatör için mücadelemize devem hız kesmek yok. Yolun sonu süper amatör inşallah ve buradan son maçta bizleri yalnız bırakmayan sevdiklerimize teşekkürler, iyi ki varsınız…” dedi.

Takımın yardımcı hocası ve kalecisi Volkan SAĞLAM; Bu sezon benim için çok keyifli. ilk hocalık deneyiminden bu büyük bir başarı yakaladık.Bu bana gurur veriyor . Futbolcu kardeşlerimin yüreğine sağlık sizlerle gurur duyuyorum . Play- off oynayacak bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Emre YAYLA müthiş bir başarı hikayesi yakaladıklarını belirterek ; “Zor süreçlerden geçerek büyük bir başarı hikayesine döndü. Söylenecek o kadar şey var ki anlatmakla bitmez . Futbolcu kardeşlerimi gerçek canı gönülden kutluyorum yolun sonu güzel olur inşallah …” dedi.

GRUPTA BU HAFTA OYNANAN MAÇLAR VE GELECEK HAFTA OYNANACAK MAÇLAR ŞU ŞEKİLDE ;

  • İZMİR MEVLANA SPOR 0 – 3 (HÜKMEN)ÇAMDİBİ İDMAN YURDU SPOR
  • BORNOVA EVKA-3 SPOR 9 – 0 CEYLAN SPOR
  • BORNOVA ALTINYILDIZ SPOR 8 – 1 BORNOVA EGEGÜCÜ SPOR

GELECEK VE SON HAFTA ;

  • CEYLAN SPOR – ÇAMKULE SPOR
  • ÇAMDİBİ İDMAN YURDU SPOR – BORNOVA ALTINYILDIZ SPOR
  • BORNOVA EGEGÜCÜ SPOR – BORNOVA EVKA-3 SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.