HABERLERÖZEL HABER

Hoş Geldin, Ürkmez Gücü…

İzmir ve Türk futboluna yeni bir soluk ve heyecan olarak kurulan ÜRKMEZ GÜCÜ SPOR KULÜBÜ çalışmalarına başladı…

ÖZEL HABER – MUSTAFA ÖZERGENE – Yeni Kurulan ve yeni sezon çalışmalarına başlayan Ürkmez Gücü spor kulübü başkanı Serhan BAYRAM “İzmir ve Türk futboluna yeni yetenekler ve yeni yıldızlar kazandırmak için yola çıktık, Rabbim utandırmasın ” dedi.

Ürkmez Gücü Spor Kulübü olarak yeni kurulan ve İzmir Seferihisar bölgesinin takımı olan sarı siyahlılar 2. Amatörden liglere giriş yapacak. Seferihisar ilçe sahası spor kompleksinde hazırlıklarına başlayan Ürkmez Gücü spor kulübü başkanı Serhan BAYRAM yol arkadaşlarını sayfamız aracılığıyla spor kamuoyuna tanıttı. Başkan Serhan BAYRAM ile birlikte , Genel Kaptan(Sportif Direktör) Ali Oktay Kırdağ, Teknik Direktör, Hakan Kutucuoğlu, Yönetim Kurulu ; Kazım Parlak, Gürcan Türker, Hüseyin Çakal, İbrahim Bayram, Yener Kandemir, İbrahim Lanlan, Abdullah Şahin yeni sezonda Ürkmez Gücü spor kulübü için ter dökecek.

TECRÜBELİ HOCA HAKAN KUTUCUOĞLU YÖNETİMİNDE ANTRENMANLAR BAŞLADI.

Türk futbolunun yakından tanıdığı tecrübeli ve başarılı teknik sorumlu Hakan Kutucuoğlu ile Ürkmez Gücü spor kulübü çalışmalarına başladı.

Başkan Serhan BAYRAM yaptığı açıklamada ;”Hedefimiz İzmir ve Türk futboluna çok güzel projeler ile akademik, bilimsel çalışmalar yaparak yeni gençlerimizi kazandırmak. Çok tecrübeli Hakan hocamız ile yeni genç ve yetenekli oyuncularımızı bulup onları akademi şartlarında farklı, yeni antrenman metotlarıyla çalıştırmak . Altyapımızın eksiklerini gidermek ve futbol hayatlarını en yüksek seviyesine çıkmasını sağlamak istiyoruz. Tüm ekibimizle güzel bir yolculuğa çıktık. Rabbim utandırmasın , hakkımızda hayırlısı olsun. Yeni Projemizle ilgili ilerleyen günlerde yeniden spor kamuoyunu bilgilendireceğiz. ” ifadelerini kullandı.

Ürkmez Gücü spor kulübü Sportif direktörü Ali Oktay KIRDAĞ ve tecrübeli teknik sorumlusu Hakan KUTUCUOĞLU “Yeni bir heyecan yeni bir proje ile Türk futboluna gençlerimizi kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun . ” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.