HABERLERÖZEL HABER

Naci Hoca İmzaladı…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü tecrübeli çalıştırıcı Naci Ulusoy ile anlaştı.

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına devam ediyor.1.Amatör küme Lacivert Beyazlı ekip Teknik sorumlu olarak tecrübeli çalıştırıcı Naci Ulusoy’u renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinda yapılan imza töreninde Başkan ve başarılı iş insanı Cihan Demir ve teknik sorumlu Naci Ulusoy hazır bulundu. Yapılan imza töreni sonrası başarılı teknik adam Naci Ulusoy ” Hedefleri ve başarıları yüksek bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Hedefimiz ilk etapta geçen sezon bulunduğumuz yer olan süper amatör ligine yeniden çıkmak. Yarından itibaren çalışmalarımızı hızlandırıp güzel bir çalışma temposuyla sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Tüm amatör camiasına yeni sezon hayırlı olsun. “dedi.

Başkan Cihan Demir “Yeni sezon için Naci hocamızla anlaştık. Tecrübeli Hocamız ile yeni sezonda ilk hedefimiz daha önce bulunduğumuz süper amatör ligine geri dönmek. Transferlerimiz devam edecek. Kulübümüz ile ilgili çok güzel gelişmeler var. Bunları en yakın zamanda spor kamuoyu ile paylaşacağız. Şimdiden hepimiz için hayırlı olsun. ” ifadelerini kullandı.

1968 Doğumlu başarılı teknik sorumlu Naci Ulusoy daha önce ; Altınordu, Torbalı spor, Hilalspor, Zeytinli Belediyesi Gençlik spor , Uzundere spor, Kırk Ağaç, Edremit SK , Altınova spor ve Dikili Çandarlı spor takımlarında görev yaptı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.