HABERLERÖZEL HABER

PLAY-OFF HEYECANI…

Başkan Göknar ; ” ÇOK İYİ BİR EKİP VE YÖNETİME SAHİBİZ…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Eşrefpaşa spor 1.amatör kümede pandemi sonrası Play-off oynayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Serkan Göknar “Çok iyi bir ekip kurarak 1.amatörde namağlup şampiyon olduk ve Play-off’tayız. Hedefimiz Süper Amatör ” dedi. Eşrefpaşa spor ekibi , oynadığı 12 maçta 11 galibiyet,1 beraberlik aldı. Rakip fileleri 74 kez havalandırırken kalesinde 7 gol gördü ve 34 puanla namağlup şampiyon olarak play – off’lara adını yazdırdı. 4 Haziran 2022 -Cumartesi günü saat : 17.30 ‘da Ödemiş Emniyet spor ile Torbalı sahasında karşılaşacak olan Eşrefpaşa spor ‘da başkan Serkan Göknar duygu ve düşüncelerini spor kamuoyu ile sayfamız aracılığıyla paylaştı. Başkan Göknar’ın açıklamaları şu şekilde ;

“SÜPER AMATÖR LİG HEDEFİYLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA…”

“EŞREFPAŞA Spor Kulübü olarak, özellikle pandemi sonrası çok özlediğimiz futbol sahalarına tekrar geri dönmenin heyecanı ile sezona başladık. Çetin Zengin 1. Amatör küme 14. grupta tüm kulüpler gibi ŞAMPİYON Olma yolunda hazırlandı. Bu yıl öncelikle çok kaliteli ve tecrübeli teknik ekibimiz ile futbolcu kardeşlerimizle kadromuzu oluşturduk. Elimizdeki yetenekli futbolcularımız ile üst düzey kaliteli, futbol oynayan ve her maça galibiyet parolası ile çıkan hırslı bir takım oluşturduk. Güçlü rakiplerden oluşan grubumuzda 11 galibiyet 1 beraberlik alarak 34 puanla namağlup ŞAMPİYON olduk. Sırada Play Off’lar var ve rakiplerimizi yenerek belirlediğimiz hedefe yani süper amatör’e ulaşmak. Bunu yapabilecek güçteyiz. Rakibimiz Ödemiş Emniyet spor, futbol bu sürpriz sonuçlar çıkıyor. Biz hedeflerimizden çıkmadan her maça aynı ciddiyet ile hazırlanıp, aynı ciddiyet ile maçlara çıkıyoruz.

“ÇOK İYİ BİR TEKNİK EKİP VE YÖNETİME SAHİBİZ…”

Hocamız Bilgin Demir ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Her maç ayrı bir antrenman programı ile futbolcularımız maçlara hazırlanıyor. Play Off içinde özel çalışıyoruz. Yönetimsel olarak da bir sıkıntımız yok. 2.Başkan Ahmet Kırbaş ile şimdiden süper amatör hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımızı hazırladık.”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.