HABERLERÖZEL HABER

“Mutlu ve Gururluyuz…”

GÖKSEL DEMİREL ; “HER MAÇIMIZ FİNAL OLDU…”

2019 Yılından itibaren 33 resmi maçta kaybetmeyen başarılı hoca Göksel Demirel “Çok mutluyuz ve gururluyuz. Hem yenilmezlik, hemde şampiyonluk mücadelesinde her maçımız final havasında geçiyor…”

Sami Gider İzmir süper amatör ligi D grubu takımlarından Karabağlar FK’nın teknik sorumlusu Göksel Demirel ligin bitmesine 2 hafta kala sayfamıza özel açıklamalarda bulundu.

33 maçlık yenilmezlik rekoru ile her hafta farklı bir maç oynadıklarını belirten başarılı teknik sorumlu, 2.defa namağlup şampiyonluğa gittiklerini ve Play-Off hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Karabağlar FK’nın başında Göksel Demirel,bu sezonda son kalan 2 maçta kaybetmeden ligi bitirirse üst üste ikinci namağlup şampiyonluğunu elde edecek. Yenilmezlik serisini de 35 maça çıkarmış olacak.

HER MAÇA FARKLI HAZIRLANIYORUZ…”

Genç ve Başarılı teknik direktör Göksel Demirel sözlerine şu şekilde devam etti.;

“2019 yılında başlayan namağlup şampiyon serüveni bu sezonda devam ediyor. Evet bir gün mutlaka kaybedebiliriz. Bu bizi hiç bir şekilde etkileyemeyecek. Biz kazanmaya ve serimizi en iyi götürebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz. Her hafta yeni bir rekor ile maçımızı tamamlıyoruz. Her maçımız final havasında oynanıyor. Herkes doğal olarak bizi yenmek için sahaya çıkıyor. Bizde her maça farklı hazırlanıyoruz.

BAZI BAŞARILAR KOLAY OLMUYOR…”

Çok zorlandığımız maçlar oldu tabi ki. Ama başta başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu güzel sonuçları almamızda en büyük etken oldu. Haftada 4 antrenman yaptık. Çok çalıştık. 2019 yılından itibaren boş zamanımızı hatırlamıyorum. Bazı başarılar kolay olmuyor. Tam bir aile havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4 senedir bu takımın başındayım. Çok güzel günlerim geçti. Şanslıyız fazla üzülmedik ama çok sevindiğimiz, sevinçten ağladığımız günler, unutamadığımız maçlar oldu. Her hafta yöneticimiz değerli abimiz Hüseyin Öztürk’ün iş yerinde kritikler yaptık, her hafta genel kaptanımız Haydar Çiçek’in marketinde oyuncularımızla vakit geçirdik. Başkanımız Nejat Kunal’ın yanına ne zaman gitsek bizi hiç boş çevirmedi. Bunları yan yan getirdiğiniz de başarının sebebleri ortaya çıkıyor…

SON İKİ HAFTAYA GİRİYORUZ…”

Evet bu sezonuda bitiriyoruz. Şimdiden Play-Off hazırlıklarına başladık. Grubumuzda şampiyonluğumuzu ilan ettik. Son iki maçta da kaybetmezsek yenilmezlik serimizi 35 maça çıkararak yeni bir rekora daha imza atmış olacağız. Bu başarıda emeği olan, her zaman yanımda olan destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hedfimiz BAL ligi. Play Off maçlarından da başarılı bir şekilde çıkarsak hedefimize ulaşmış olacağız.

Bu arada bizleri yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan taraftarlamızada teşekkür ediyorum. Tüm amatör spor kamuyouna sağlıklı, başarılı bir sezon diliyorum…”

Karabağlar FK bu sezon oynadığı 14 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik aldı. Attığı 36 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. 36 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin bitmesine iki hafta kala en yakın rakibi İzmir Belediyespor ile arasında 10 puan fark var.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.