HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“En Büyük Amacımızı Gerçekleştirdik “

Sami Gider İzmir Süper amatör lig E grubu takımı Selçuk Çamlık spor’un ,3 genç oyuncusu, Osman, Berkan ve Kemal , Tire Belediyespor’a transfer oldu…

“EVLATLARIMIZI GÜÇLÜ TİRE BELEDİYE SPOR’A EMANET ETTİK “

Transfer sonrası genç oyuncularının hayallerine giden yolda basamak olduklarını belirten Selçuk Çamlıkspor yönetimi mutluluklarını dile getirdi.

2004 Doğumlu OSMAN CAN EROL , 2002 Doğumlu BERKAN KAYA ve 2004 Doğumlu Oyuncu KEMAL MART’ın transferleri gibi transferlerin devam edeceğini belirten Selçuk Çamlıkspor kulübünden yapılan açıklama da;

“Sezon başı yola çıktığımız düşünce tamamen genç oyuncuları profesyonel takımların ve seviye takımların ilgiyle takip ettiği süper amatör ligde görücüye çıkarıp başarılı dikkat çeken bir takım görüntüsü ile onların hayallerine giden yolda basamak olmaktı.

Geldiğimiz nokta da çok şükür ki en büyük amacımızı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz maçlarımıza gelen scoutların genç oyuncularımıza ilgilerini görüyoruz seviniyoruz.

Bunun ilk meyvelerini 3 genç oyuncumuzu yaptığı yatırım ile proje takımı olan kardeş takımımız tire belediye spor ve tire fk kulübüne başkanımız ve hocamızla teslim ettik.

2004 Doğumlu OSMAN CAN EROL , 2002 Doğumlu BERKAN KAYA ve 2004 Doğumlu Oyuncumuz KEMAL MART’I Uzun Soluklu Değerlendirilmek Üzere Tire Takımına Transferini Gerçekleştirdik.

Bu sezon için diğer sporcularımız içinde güzel gelişmeler yaşanacak ayrıca önümüzde ki sezonlar bir çok genç oyuncuya değer katan bir kulüp olarak devam edeceğiz…” ifadeleri kullanıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.