HABERLERÖZEL HABER

EYLEM KARARI…

Çiğli Amatör Spor Kulüpleri Birliği Çiğli belediyesini 3 yıldır Amatör spora destek vermemesi üzerine eylem kararı alarak protesto etti.

Çiğli Amatör Spor Kulüpleri Birliği Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda;

23 Aralık Cuma günü Saat 17:00 de Çiğli Belediye binası önünde Çiğli Kulüpleri Birliği, İlçe Birlik başkanları, Çiğli Spor kulüpleri ve futbolcuların katılımıyla basın açıklaması yaparak sorunlarını dile getirip gösteri maçı yapacaklar.

Kulüpler Birliği Başkanı Osman Oflatçı yaptığı açıklamada “Yaklaşık olarak Çiğli Belediyesi 17 yıldır yapılan servis desteğini kesmesi ve ayni – nakit yardımın kesilmesi nedeniyle Çiğli Spor kulüpleri kapanma durumuna gelmiştir.

İzmir Büyükşehir belediyesinin yardımları ile zar zor liglere katılım göstermişlerdir. Artık Amatör Kulüplerin dayanacak gücü kalmadı. Keyfi uygulamalar sonucunda servislerde kaldırıldı. Servis kulüplerin can suyu idi. Amatöre sahip çıkılmadığı gibi birde var olan hizmeti kesti. Bizlerde tüm kulüpler olarak 23 Aralık Cuma akşamı saat 17’de Çiğli Belediyesi önünde 1 saatliğine oturma eylemi ile birlikte futbolcularla maç ve antrenman yaparak tepkimizi dile getireceğiz. Bizler dilenci değiliz. Her belediye bu destekleri yaparken Çiğli Belediyesinden 3 yıl boyunca hep dert dinledik. Tüm öğrenci, velileri ile eyleme katılıp toplumsal mesaj vereceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.