HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Messi Uğurhan, Harmandalı’da…

Harmandalı Spor dış transferde Altınordu, Fenerbahçe ve Gaziantep FK formaları giyen, Türkiye’nin Messi’si olarak bilinen Uğurhan Bingöl’ü kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör lig 1.Grupta fırtınalar estiren Harmandalı Spor transferde durmuyor…

ÖZEL – HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – “GÜVENTAŞ HAZIR BETON İZMİR SÜPER AMATÖR LİG” 1.grupta Harmandalı spor 3 maç, 3 galibiyet ile lige müthiş bir başlangıç yaptı. Lige fırtına gibi giren Harmandalı ekibinde transferlerde devam ediyor. Süper amatör lige Şampiyonluk hedefi ile başlayan Harmandalı spor , Altınordu, Buca spor, Karşıyaka, Fenerbahçe ve Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. formalarını giyen 2004 doğumlu başarılı orta saha ve sağ kanat oyuncusu Uğurhan BİNGÖL’ü renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve Messi lakaplı yeni transfer Uğurhan BİNGÖL hazır bulundu.

UĞURHAN BİNGÖL ” ÇOK HEYECANLIYIM YENİ HEDEFLERİM İLE HARMANDALI SPOR’DAYIM…”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten genç, başarılı oyuncu Uğurhan BİNGÖL yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi. Hep birlikte başarmak ve hedeflerim doğrultusunda buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “YERLİ MESSİ UĞURHAN’I KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Başkan ALBAZ “Çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezona çok iyi başladık. 3 haftada 3 galibiyet ile zirvedeyiz. Genç ve başarılı oyuncu Uğurhan BİNGÖL kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla sezonda başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

UĞURHAN BİNGÖL KİMDİR ?

20 ŞUBAT 2004 Doğumlu olan başarılı oyuncu Uğurhan BİNGÖL, 2015 yılında Aliağa Futbol A.Ş. ‘de futbol hayatına başladı. Çok kısa sürede yetenekleri ile ön plana çıkan oyuncu sırasıyla ; GÜMÜŞORDU GENÇ FK (2 SEZON), ALTINORDU, BUCA SPOR 1928, FENERBAHÇE A.Ş. (2 SEZON ), KARŞIYAKA, GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. (2 SEZON ) formalarını terletti. Uğurhan BİNGÖL, 2023-2024 Sezonunda HARMANDALI SPOR forması giyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.