HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

ŞEVKET AYDIN YUVASINDA…

Genç oyuncu, uzun süren görüşmeler sonunda Karabağlar Spor’da…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup takımı Karabağlar Spor, 1998 doğumlu tecrübeli oyuncu ve her mevkii de rahatlıkla oynayabilen Şevket Aydın’ı renklerine bağladı.

HERKES İSTEDİ BEBETO BİTİRDİ, ŞEVKET AYDIN YUVAYA DÖNDÜ…

Ligin 2.haftasında Basın sitesi spor ile karşılacak olan Karabağlarspor, kadrosuna eski futbolcusu her mevkide rahatlıkla oynayabilen başarılı oyuncu Şevket Aydın’ı dahil etti.

Karabağlar spor tesislerinde yapılan imza töreninde teknik sorumlu Davut Bulgak, Sportif direktör Özcan Ekinci , Adem kuzu, Ahmet Karaosmanoğlu,Sinan Mermercioğlu, ve 1998 doğumlu ,Şevket AYDIN hazır bulundu…

Genç tecrübeli futbolcu Şevket Aydın uzun süren transfer görüşmeleri sonunda futbola başladığı kulübe, Karabağlar Spor’a geri döndü …

Şevket Aydın, Karabağlar spor ile başlayan kariyerinde , Eşrefpaşaspor , (BAL ligi) takımı Akşehirspor , Karabağlar spor ve son olarak Karabağlar Gençyıldız SK, (Süper Amatör lig ) formalarını terletti.

“BEBETO ABİMİ KIRAMADIM…”

İzmir futbolunun yakından tanıdığı ve bir çok kulübün listesinde olan Şevket AYDIN imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. Transfer sonrası , Karabağlarspor’da hırslı ve güzel futboluna devam edeceğini söyleyen Şevket Aydın ; “Bebeto Özcan abimi ve Davut hocamı kıramadım. Karabağlarspor’a geldiğim için çok mutluyum. Yeniden yuvamdayım. Kaldığım yerden devam edeceğim. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Sahada olacağım ilk maçı dört gözle bekliyorum. İlgi ve desteklerinden dolayı Karabağlarspor yönetimine çok teşekkür ederim… ” ifadelerini kullandı.

Transfer sonrası teknik sorumlu Davut Bulgak yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Genç yıldız spor kulübü yönetimine, transferden sorumlu Nurettin Önen’e Karabaglar spor kulübü olarak örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum…” ifadeleri kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.